Εξελίξεις με Ματζουράκη

Gazzetta team
Εξελίξεις με Ματζουράκη

bet365

Με δεδομένο πως αύριο Παρασκευή επιστρέφει στο Αγρίνιο ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της παραμονής του Γιάννη Ματζουράκη.

Η αλήθεια είναι πως και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Η διοίκηση δια στόματος του προέδρου Φώτη Κωστούλα είχε ξεκαθαρίσει με συνέντευξή του στο gazzetta.gr πως θέλει να μείνει και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Ματζουράκης, ενώ και ο έμπειρος προπονητής μιλώντας μας είχε τονίσει πως θέλει να συνεχίσει στα... καναρίνια.

Λογικά και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, αυτό που μένει είναι να βρεθούν οι δύο άνδρες, να τα πουν και να συμφωνήσουν. Αυτό δεν έγινε τις προηγούμενες ημέρες λόγω απουσίας του προέδρου, ωστόσο από την στιγμή που αύριο ο Κωστούλας θα βρίσκεται στο Αγρίνιο, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, με τις πιθανότητες να τα πάνε όλα καλά να είναι σαφώς περισσότερες.

Όσον αφορά τις προπονήσεις αυτές άρχισαν και πάλι μετά την χθεσινή γιορτή της νεολαίας ενάντια στην βία, θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή ενώ το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με τον Απόλλωνα Δοκιμίου στο γήπεδο του Παναιτωλικού (11:00).

Πολυτιμότερος ο Χαντάκιας

Ο Δημήτρης Χαντάκιας αναδείχτηκε νικητής στην ψηφοφορία για τον MVP του αγώνα με τον Ηρακλή, συγκεντρώνοντας το 88% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν. Η απονομή του βραβείου στον Δημήτρη Χαντάκια θα γίνει αύριο Παρασκευή (ώρα 13.00) στο κατάστημα Αγρινίου Forthnet (οδός Μακρή 11), μαζί με την απονομή στον MVP του αγώνα με τον Ολυμπιακό, Αμρ Ουάρντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα