Σαλπιγγίδης: «Δεν έλαβα πρόσκληση»

Σαλπιγγίδης: «Δεν έλαβα πρόσκληση»

Gazzetta team
Σαλπιγγίδης: «Δεν έλαβα πρόσκληση»

bet365

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν έδωσε το παρών του στο Μέγαρο Μουσικής για τα 90χρόνια και όπως ανέφερε με γραπτή του δήλωση ο λόγος που απουσίαζε ήταν ότι ποτέ δεν έλαβε πρόσκληση από την ομάδα

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με γραπτή του δήλωση πήρε θέση για την απουσία από την χθεσινή εκδήλωση για τα 90χρόνια ΠΑΟΚ. «Σχετικά με την απουσία μου από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ και για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα έδινα το παρόν μου, εφόσον είχα προσκληθεί.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει πάντα επιτυχίες, μα κυρίως να συνεχίσει να προσφέρει έντονα, ευχάριστα συναισθήματα στις χιλιάδες του κόσμου, που την ακολουθούν με πάθος.

Οι προοπτικές για τον ΠΑΟΚ είναι ευοίωνες και η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην κεφαλή της ποδοσφαιρικής ομάδας, δίνει σε κάθε ΠΑΟΚτσή το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι κλείνοντας ο σύλλογος έναν αιώνα ζωής, θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να γιορτάζουμε.

Με τιμή

Δημήτρης Σαλπιγγίδης»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα