Τέλος ο Κετσπάγια από ΑΠΟΕΛ!

Τέλος ο Κετσπάγια από ΑΠΟΕΛ!

Gazzetta team
Τέλος ο Κετσπάγια από ΑΠΟΕΛ!

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ μετά από συνάντηση που έγινε την Πέμπτη. Μία εξέλιξη την οποία οι Κύπριοι σχετίζουν με την ΑΕΚ!

Ο αποκλεισμός από τον Κύπελλο έφερε και την απόλυσή του. Ο λόγος για τον Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ όπως ανακοινώθηκε από τον κυπριακό σύλλογο.

Ταυτόχρονα με την εξέλιξη αυτή υπήρξαν και τα σενάρια από την Κύπρο που θέλουν τον Γεωργιανό τεχνικό να είναι στην λίστα της ΑΕΚ. Η φημολογία είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες μέρες και γι' αυτό έδιναν συνέχεια στα σενάρια από την Κύπρο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Temur Ketsbaia. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ketsbaia καθώς και τους Σοσό Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ για την μεταξύ μας συνεργασία και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Την ευθύνη των προπονήσεων θα αναλάβει ο Γιώργος Κωστή, με βοηθό προπονητή τον Μαρίνο Σατσιά».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα