Πήρε άδεια ο Πανιώνιος!

Gazzetta team
Πήρε άδεια ο Πανιώνιος!

bet365

Δεκτή έγινε η έφεση του Πανιωνίου κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Στα πλέι οφ και στην Ευρώπη οι «κυανέρυρθροι». Προσφεύγει στην UEFA ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Δικαιώθηκε ο Πανιώνιος στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ η οποία άναψε το πράσινο φως δίνοντάς του άδεια για τη νέα σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι θα λάβει μέρος στα πλέι οφ, ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Τέλος καλά όλα καλά για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ να δικαιωθούν και πλέον έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ότι θα λάβει μέρος την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η έφεση των Νεοσμυρνιωτών εξετάστηκε την Τετάρτη και την επόμενη ημέρα έμαθαν τα ευχάριστα νέα και πλέον περιμένουν και την επίσημη ενημέρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ:

Σας ενημερώνουμε ότι το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση:
Αριθμός απόφασης 1/21-4-2016: Δέχεται την έφεση της «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά πλειοψηφία. Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 1/7-4-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Κρίνει την υπόθεση. Δέχεται την αίτηση κατά πλειοψηφία και χορηγεί άδεια συμμετοχής στην αιτούσα για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE περιόδου 2016-2017.
Πάει UEFA ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η είδηση αυτή όπως ήταν λογικό δεν ήχησε χαρούμενα στα αυτιά των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος θα προσφύγει άμεσα στην UEFA ζητώντας επανεξέταση της απόφασης. Άλλωστε, οι Ηπειρώτες είναι οι άμεσα θιγόμενοι από αυτή την εξέλιξη, αφού σε περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν έπαιρνε άδεια θα ήταν αυτοί που θα τον αντικαθιστούσαν στα πλέι οφ και κατά επέκταση και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ήδη ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ. Μηνάς Λυσσάνδρου, έχει έτοιμα όλα τα χαρτιά και το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσει για τη Νιόν της Ελβετίας όπου θα καταθέσει προσφυγή ελπίζοντας στην ανατροπή της απόφασης.

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε ακόμα πολλά επεισόδια στο σίριαλ αυτό, αφού μέχρι να βγει απόφαση δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία κάτι που σημαίνει ότι ούτε τα πλέι οφ μπορούν να ξεκινήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα