Πρόταση από Τουρκία ο Βίτορ

Πρόταση από Τουρκία ο Βίτορ

Gazzetta team
Πρόταση από Τουρκία ο Βίτορ

bet365

Τούρκια καλεί Βίτορ! Δεν το λέμε εμείς, το αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ.

Ο Σερβος παράγοντας του Ερυθρού Αστέρα, που βρέθηκε πρόσφατα στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά τον Μιγκέλ Βίτορ υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος έχει καλύτερη οικονομική πρόταση από ομάδα της Τουρκίας, όπως πληροφορήθηκε στο διάστημα της εκεί παρουσίας του.
Να θυμίσουμε ότι ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι στο στόχαστρο των πρωταθλητών Σερβίας, όχι όμως στα ποσά που φέρεται να ζητάει ο Πορτογάλος.

«Ο Βίτορ έχει πρόταση από την Τουρκία όπου του προσφέρουν 600.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο", είπε ο παράγοντας του σέρβικού συλλόγου για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει σε πορτογαλικά Μέσα, ότι δίνει τον πρώτο λόγο στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα