«Πόνεσε» και ο Κλοπ με το χτύπημα στον Ορίγκι (vid)

«Πόνεσε» και ο Κλοπ με το χτύπημα στον Ορίγκι (vid)

Gazzetta team
«Πόνεσε» και ο Κλοπ με το χτύπημα στον Ορίγκι (vid)

bet365

Η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ τη στιγμή που ο Φούνες Μόρι πάτησε τον αστράγαλο του Ορίγκι για να προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό του, τα λέει όλα...

Ο Βέλγος φορ της Λίβερπουλ αποχώρησε με φορείο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου της νίκης (4-0) των «κόκκινων» επί της Έβερτον στο «Άνφιλντ», με τον Φούνες Μόρι να τον χτυπάει πολύ άσχημα και να δείχνει και ... αμετανόητος, αφού αποχωρώντας, έδειχνε το σήμα των «ζαχαρωτών» στους οπαδούς που είχαν εξοργιστεί μαζί του.

Ο Κλοπ έκανε γνωστό πως ευτυχώς για τον ποδοσφαιριστή του, γλίτωσε το κάταγμα, όμως, εκείνη τη στιγμή, «πόνεσε» κι εκείνος...

Μάχη παραμονής στη La Liga! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Γρανάδα - Λεβάντε και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν σημειωθούν περισσότερα από τέσσερα γκολ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα