Πάμε για ωραίο τελικό!

Πάμε για ωραίο τελικό!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta.gr για τον προδιαγραφόμενο τελικό Ολυμπιακού - ΑΕΚ!

Με όλο το σεβασμό προς τον Ατρόμητο, νομίζω ότι πάμε για ένα ωραίο τελικό στο Κύπελλο, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Δεν υποτιμάω καθόλου τον Ατρόμητο και πιστεύω ότι αν περάσει αυτός στον τελικό θα είναι πολύ ανταγωνιστικός-δεν ξεχνάω άλλωστε ότι στο μόλις προ τριετίας τελικό στο ΟΑΚΑ με το Περιστέρι ο Ολυμπιακός γλίτωσε τη διαδικασία των πέναλτι μόλις στο 119’…

Αλλά με όσα είδα χθες, δεν βλέπω να περνάει ο Ατρόμητος. Και λόγω του σκορ και λόγω της διαφοράς των δύο ομάδων. Το 1-0 είναι πολύ καλό σκορ σε διπλά παιχνίδια. Κι η ΑΕΚ έχει ήδη χάσει φέτος στο Περιστέρι, για το πρωτάθλημα οπότε δύσκολα θα αιφνιδιαστεί. Ο δε Ατρόμητος δεν έδειξε έτοιμος να κοντράρει την ΑΕΚ, που μπορεί να ήταν καλή μόνο 25 λεπτά, όσο άντεξε να πρεσάρει, αλλά στο τέλος του αγώνα είχε αν μη τι άλλο πέντε-έξι φάσεις καθαρές για γκολ, ενώ ο Ατρόμητος…μιάμιση.

Είναι αλήθεια ότι ειδικά στα τελευταία λεπτά ο Αρετόπουλος προστάτευσε την ΑΕΚ, αφού δεν έδωσε ούτε...μισό φάουλ από αυτά που δικαιούνταν ο Ατρόμητος, ο οποίος ίσως να απειλούσε σε κάποια στημένη φάση, αλλά γενικά πολύ πιο εύκολο ήταν το ματς να πάει στο 2-0 παρά στο 1-1.

Ο Ατρόμητος έκανε ήδη ένα μεγάλο μπαμ περνώντας τον Παναθηναϊκό με τη νίκη του 1-0 στο Περιστέρι. Πραγματικά αν περάσει και την ΑΕΚ, χάνοντας 0-1 στο πρώτο ματς, θα έχει κάνει τεράστιο άθλο. Αν προλάβει ο Σουμπίνιο κι είναι έτοιμος, μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά ένα γκολ η ΑΕΚ έδειξε ότι μπορεί να το βάλει κι έξω. Οπότε…

Νομίζω ότι ο Ατρόμητος ήταν άτυχος, που έπεσε πάνω στην αλλαγή του προπονητή. Γιατί πάντα υπάρχει τουλάχιστον στην αρχή μία αντίδραση της μεγάλης ομάδας σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο δε Μανωλάς είχε δείξει και στα δύο παιχνίδια του προ Πογέτ ότι τη βάζει την ομάδα να κάνει πέντε σωστά πράγματα και τέλος πάντων παίρνει το αποτέλσμα που θέλει.

Με αυτές τις συνθήκες μάλλον πάμε για ένα ωραίο τελικό, με δύο μεγάλες ομάδες. Πρώτο ντέρμπι μετά το 2009. Και τότε ήταν πάλι Ολυμπιακός κι ΑΕΚ…

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ θα κατέβει να παίξει στο Καραϊσκάκη και καλά θα κάνει-για το ποδόσφαιρο. Καμιά φορά οι κωλοτούμπες είναι καλοδεχούμενες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.