Μάνταλος: «Στόχος το Κύπελλο και η πρωτιά στα πλέι οφ»

Μάνταλος: «Στόχος το Κύπελλο και η πρωτιά στα πλέι οφ»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Στόχος το Κύπελλο και η πρωτιά στα πλέι οφ»

bet365

Την κατάκτηση του Κυπέλλου και την πρωτιά στα πλέι οφ, έθεσε ως στόχο της ΑΕΚ ο Μάνταλος μετά το 1-0 επί του Ατρόμητου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε καλό παιχνίδι και αποδείξαμε πως ότι είχε γίνει το τελευταίο διάστημα ήταν μία κοιλιά και τίποτα περισσότερα. Διαβάζαμε πολλά αλλά δεν ήταν έτσι. Το 1-0 δίνει ένα προβάδισμα αλλά ως εκεί. Δεν εξασφαλίζει κάτι. Καλό θα πρέπει να κάνουμε μία ακόμα νίκη στον επαναληπτικό για να πάμε με ψυχολογία στον τελικό».

Για την αλλαγή προπονητή: «Το καλό είναι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που γνωρίζει την ομάδα, είχε συνεργαστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν είχε πολύ χρόνο, αλλά προσπάθησε να μας ανεβάσει. Ήμασταν σε μία δύσκολη στιγμή και νομίζω βγήκε στο παιχνίδι η καλή ψυχολογία». Οσο για την ευθύνη των κακών εμφανίσεων, ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε: «Δεν ευθύνεται μόνος ένας. Εμείς έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και μόνο εμείς μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Από το σημερινό κιόλας παιχνίδι έπρεπε να το κάνουμε και νομίζω τα καταφέραμε».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Η ομάδα έχει δείξει όλη τη χρονιά, με εξαίρεση το τελευταίο διάστημα, έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Στόχος η πρωτιά στα playoffs και προσωπικά η κατάκτηση του κυπέλλου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα