Λίγο περισσότερο ΠΑΟΚ…

Λίγο περισσότερο ΠΑΟΚ…

Λίγο περισσότερο ΠΑΟΚ…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, γράφει για το πως έζησε την γιορτή του ΠΑΟΚ και την ανυπομονησία των 100 χρόνων!


Πέρασε μία μέρα όπου ο ΠΑΟΚ γιόρταζε! Ήταν μία μέρα γεμάτη ΠΑΟΚ, με διάφορες εκδηλώσεις, γιορτές, πορείες.

Η κυρίαρχη σκέψη μετά από όλα αυτά είναι… ότι ανυπομονούμε για τα 100 χρόνια!

Με έναν ΠΑΟΚ πιο γεμάτο, έναν ΠΑΟΚ ακόμη πιο δυνατό, έναν σύλλογο που θα γιορτάζει πολλούς περισσότερους τίτλους και θα είναι… πολύ πιο ΠΑΟΚ…

Η μέρα για τον Δικέφαλο του Βορρά είχε συναίσθημα, είχε πάθος, είχε πολλά ωραία αφιερώματα, είχε πορείες, συνθήματα, βίντεο, αναμνήσεις, ύμνους, μία μεγάλη εκδήλωση, μία μεγάλη συγκέντρωση και μία πορεία, είχε όμως και μερικές ΠΑΟΚτσήδικες αδυναμίες.

Ο Σαββίδης κάνει τεράστιες προσπάθειες, βάζει όσο περισσότερο πάθος έχει για να πετύχει πράγματα, έχει ήδη καταφέρει πολλά (η στιγμή μέσα στη γιορτή με την φωτογραφία που πλήρωνε τα χρέη καταχειροκροτήθηκε) αλλά ξέρει και ο ίδιος ότι λείπουν πράγματα…

Αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα, κάθε φορά κάτι βλέπει, κάτι διαπιστώνει και μαθαίνει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ λίγο καλύτερα τον ΠΑΟΚ.

Ζώντας από κοντά την μεγάλη γιορτή που διοργάνωσαν άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, καταλάβαμε πόσο μεγάλη ανάγκη είχε ο κόσμος για… τον ΠΑΟΚ του Λόραντ, του Πρέλεβιτς, αλλά και των άλλων ομάδων που έφεραν τίτλους.

Γι’ αυτό σιγά-σιγά η νοοτροπία του… «ΠΑΟΚ δεν γίνεται από τους τίτλους» χρειάζεται μία μικρή… διόρθωση.

Οι τίτλοι χρειάζονται και είναι απαραίτητοι για να δυναμώνει η αυτοπεποίθηση του λαού και να τονώνεται η διάθεσή του απέναντι στον Σύλλογο.

Όλα δείχνουν ότι έρχεται και αυτή η περίοδος. (Προφανώς ο ΠΑΟΚ δεν θα πατήσει επί πτωμάτων για να πετύχει κάτι τέτοιο, όπως συμβαίνει συνέχεια στη χώρα…).

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι και ο Σαββίδης βγάζει μεγάλη αποφασιστικότητα, ακριβώς γι’ αυτό το κομμάτι.

Το νιώθει. Το βλέπει. Γι’ αυτό και χθες φώναζε… «σας υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να σας δώσω περισσότερες χαρές».

Και ήταν πραγματικά πειστικός…

* Μια που το αναφέραμε… την Παρασκευή στο Παλατάκι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη στους τελικούς του βόλεϊ και μετά απ’ αυτό ακολουθεί γιορτή και γεμάτο γήπεδο για το μπάσκετ το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.