Λίγο περισσότερο ΠΑΟΚ…

Λίγο περισσότερο ΠΑΟΚ…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, γράφει για το πως έζησε την γιορτή του ΠΑΟΚ και την ανυπομονησία των 100 χρόνων!

Λίγο περισσότερο ΠΑΟΚ…

Πέρασε μία μέρα όπου ο ΠΑΟΚ γιόρταζε! Ήταν μία μέρα γεμάτη ΠΑΟΚ, με διάφορες εκδηλώσεις, γιορτές, πορείες.
 
Η κυρίαρχη σκέψη μετά από όλα αυτά είναι… ότι ανυπομονούμε για τα 100 χρόνια!
 
Με έναν ΠΑΟΚ πιο γεμάτο, έναν ΠΑΟΚ ακόμη πιο δυνατό, έναν  σύλλογο που θα γιορτάζει πολλούς περισσότερους τίτλους και θα είναι… πολύ πιο ΠΑΟΚ…
 
Η μέρα για τον Δικέφαλο του Βορρά είχε συναίσθημα, είχε πάθος, είχε πολλά ωραία αφιερώματα, είχε πορείες, συνθήματα, βίντεο, αναμνήσεις, ύμνους, μία μεγάλη εκδήλωση, μία μεγάλη συγκέντρωση και μία πορεία, είχε όμως και μερικές ΠΑΟΚτσήδικες αδυναμίες.
 
Ο Σαββίδης κάνει τεράστιες προσπάθειες, βάζει όσο περισσότερο πάθος έχει για να πετύχει πράγματα, έχει ήδη καταφέρει πολλά (η στιγμή μέσα στη γιορτή με την φωτογραφία που πλήρωνε τα χρέη καταχειροκροτήθηκε) αλλά ξέρει και ο ίδιος ότι λείπουν πράγματα…
 
Αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα, κάθε φορά κάτι βλέπει, κάτι διαπιστώνει και μαθαίνει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ λίγο καλύτερα τον ΠΑΟΚ.
 
Ζώντας από κοντά την μεγάλη γιορτή που διοργάνωσαν άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, καταλάβαμε πόσο μεγάλη ανάγκη είχε ο κόσμος για… τον ΠΑΟΚ του Λόραντ, του Πρέλεβιτς, αλλά και των άλλων ομάδων που  έφεραν τίτλους.
 
Γι’ αυτό σιγά-σιγά η νοοτροπία του… «ΠΑΟΚ δεν γίνεται από τους τίτλους» χρειάζεται μία μικρή… διόρθωση.  
 
Οι τίτλοι χρειάζονται και είναι απαραίτητοι για να δυναμώνει η αυτοπεποίθηση του λαού και να τονώνεται η διάθεσή του απέναντι στον Σύλλογο.
 
Όλα δείχνουν ότι έρχεται και αυτή η περίοδος. (Προφανώς ο ΠΑΟΚ δεν θα πατήσει επί πτωμάτων για να πετύχει κάτι τέτοιο, όπως συμβαίνει συνέχεια στη χώρα…).  
 
Είναι ξεκάθαρο όμως ότι και ο Σαββίδης βγάζει μεγάλη αποφασιστικότητα, ακριβώς γι’ αυτό το κομμάτι.
 
Το νιώθει. Το βλέπει. Γι’ αυτό και χθες φώναζε… «σας υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να σας δώσω περισσότερες χαρές».
 
Και ήταν πραγματικά πειστικός…
 
* Μια που το αναφέραμε… την Παρασκευή στο Παλατάκι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη στους τελικούς του βόλεϊ και μετά απ’ αυτό ακολουθεί γιορτή και γεμάτο γήπεδο για το μπάσκετ το Σάββατο.
 

Best of internet