Ολυμπιακός: Η 18η χρονιά στο Champions League

Ολυμπιακός: Η 18η χρονιά στο Champions League

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η 18η χρονιά στο Champions League

bet365

Οι ερυθρόλευκοι για 18η χρονιά θα μετάσχουν στον θεσμό του Champions League φιλοδοξώντας να είναι και πάλι στους ομίλους και να προχωρήσουν. Οι επιδόσεις των περασμένων ετών.

Ο Ολυμπιακός και στην χρονιά που μας πέρασε είχε ξεχωριστές βραδιές και συγκινήσεις σε επίπεδο Champions League. Πήρε ως γνωστόν το πρώτο του διπλό επί αγγλικού εδάφους ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά (σ.σ. στην ιστορία του συλλόγου) έκανε τρεις σερί νίκες σε όμιλο.

Φυσικά το διπλό στο Emirates είναι αυτό που περνάει στην ιστορία, από την στιγμή που καμία ελληνική ομάδα δεν έχει πετύχει τίποτα τέτοιο σε αυτήν την διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός έφτασε να είναι η 24η δύναμη στην ευρωπαϊκή κατάταξη με 70.940 πόντους. Να είναι 24ος μεταξύ 456 συλλόγων.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Αρσεναλ - Γουέστ Μπρομ.

Την τελευταία 5ετία σε επίπεδο Ευρώπης έχει συγκεντρώσει κατά σειρά: 17.520, 10.880, 19.220, 12.240 και 11.080 βαθμούς αντίστοιχα. Φέτος σαφώς και τα δεδομένα θα είναι πιο δύσκολα για τους πρωταθλητές.

Θα υποχρεωθούν να ξεκινήσουν από τα προκριματικά του Champions League με σκοπό να είναι στους ομίλους και την χρονιά που μας έρχεται. Στην 18η τους παρουσία στον συγκεκριμένο θεσμό θέλουν να συνεχίσουν στην... ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εξάλλου κάθε χρόνο η... αφετηρία ως προς τους στόχους δεν έχει να κάνει μόνο με το νταμπλ. Μία βασική στόχευσή του είναι η όσο το δυνατόν πιο καλή πορεία του εκτός των συνόρων.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα