Κολοβέτσιος: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Κολοβέτσιος: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έκανε λόγο για παιχνίδι ειδικών συνθηκών και τόνισε πως στην ΑΕΚ οφείλουν να δίνουν πάντα το 100% για τη νίκη.

Ως παιχνίδι ειδικών συνθηκών χαρακτήρισε τον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στις δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV. Ο στόπερ της ΑΕΚ τόνισε ότι στην Ένωση οφείλουν ως επαγγελματίες να τα αφήνουν όλα στην άκρη και να δίνουν πάντα το 100% για τη νίκη. Ακόμη, αναφέρθηκε στις άδειες κερκίδες και στο βάρος του Κυπέλλου και των πλέι οφ.

«Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ήταν ένα από πιο σημαντικά παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Και για όσα έγιναν χθες και το ματς στη Λιβαδειά. Δείξαμε στοιχεία στο παιχνίδι μας που είχαμε καιρό να δείξουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 2-3 γκολ ακόμη για μένα. Έχουμε ένα ματς ακόμη στο Περιστέρι, θα πάμε εκεί, θα παίξουμε καλά και θα πάρουμε την πρόκριση», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα με την αποχώρηση του Πογιέτ: «Είμαστε επαγγελματίες και αν θέλουμε να λεγόμαστε επαγγελματίες και να παίζουμε στην ΑΕΚ, θα πρέπει να τα αφήνουμε όλα στην άκρη και όταν μπαίνουμε στο γήπεδο να δίνουμε το 100% και να παίρνουμε τη νίκη».

Για την εικόνα των άδειων κερκίδων: «Δυστυχώς είμαστε συνηθισμένοι στην Ελλάδα. Μακάρι να γίνει μάθημα σε εμάς και να μην γίνουν επεισόδια»,

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να σηκώσει το βάρος του Κυπέλλου και των πλέι οφ: «Θεωρώ ότι χωράνε, έχουμε το όνομα την ιστορία και τους παίκτες για να το καταφέρουμε. Όμως, θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα