Μέχρι τα μέσα Μαΐου προπονήσεις στον Αστέρα

Gazzetta team
Μέχρι τα μέσα Μαΐου προπονήσεις στον Αστέρα

bet365

Παρότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα έχουν ολοκληρωθεί, οι Αρκάδες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Η αλήθεια είναι πως τα προηγούμενα χρόνια αυτό το διάστημα ο Αστέρας Τρίπολης προετοιμαζόταν για τα πλέι οφ, θέλοντας να πραγματοποιήσει όσο γίνεται καλύτερη πορεία και έχοντας φυσικά εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Φέτος δυστυχώς για τους Αρκάδες τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελαν καθώς έμειναν εκτός, σε μία άσχημη συνολικά χρονιά. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως σταμάτησαν τα πάντα στην ομάδα, καθώς οι προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου θα συνεχιστούν ως τα μέσα Μαΐου. Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι-τουρνουά με τρεις ομάδες. Ο μοναδικός που απουσίαζε ήταν ο Χαμντανί ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ έκανε και θεραπεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα