Δέλλας: «Δεν έχει χαθεί τίποτα»

Gazzetta team
Δέλλας: «Δεν έχει χαθεί τίποτα»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως η νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ο προπονητής του Ατρόμητου είπε στην κάμερα του OTE TV αμέσως μετά τη λήξη: «Θεωρώ πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος δεν έγινε καλό παιχνίδι κι η ΑΕΚ με μία φάση, έχοντας ποιοτικούς παίκτες, έβαλε το γκολ κι έτσι έφτασε στη νίκη. Παίχτηκε το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μπορεί να το γυρίσουμε».

Στη συνέχει είπε: «Δεν έχει χαθεί τίποτα, η πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή, το 1-0 μας δίνει ελπίδες. Πρέπει να κερδίσουμε στον επαναληπτικό εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο».

Στην συνέντευξη Τύπου ο Δέλλας είπε:

Για το παιχνίδι: «Πρώτος μας στόχος ήταν να έχουμε ελπίδες για τη ρεβάνς. Δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο, αλλά σταδιακά ισορροπήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και ευκαιρίες. Εκεί όμως που το ματς έδειχνε ότι δεν θα γίνει κάτι, έβαλε το γκολ και πήρε τελικά τη νίκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για μας. Το 1-0 μας δίνει ελπίδες, αλλά θα πρέπει στη ρεβάνς να αλλάξουμε πράγματα για να μπορέσουμε εμείς να βρεθούμε στον τελικό».

Για την κακή εικόνα του Ατρομήτου στο πρώτο μέρος: «Η ΑΕΚ πίεσε αρκετά στο πρώτο μέρος. Έχει τους παίκτες να το κάνει, έπαιζε και στην έδρα της. Εμείς δεν κρατήσαμε όσο ήθελα την μπάλα, αλλά σταδιακά κουράστηκε και η ΑΕΚ. Όπως είπα όμως και πριν, εκεί που δεν φαινόταν ότι θα αλλάξει κάτι, μπήκε το γκολ και ήρθε αυτό το σκορ».

Για το αν σχεδίασε το παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: «Όχι, ξέραμε ποιοι θα παίξουν, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό».

Για το αν η βελτιωμένη εικόνα της ΑΕΚ οφείλεται στην αλλαγή προπονητή: «Δεν το ξέρω αυτό. Μπορεί…»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα