Μανωλάς: «Είναι βαριά ευθύνη»

Μανωλάς: «Είναι βαριά ευθύνη»

Gazzetta team
Μανωλάς: «Είναι βαριά ευθύνη»

bet365

Ο Στέλιος Μανωλάς τόνισε ότι είναι βαριά η ευθύνη σε οποιοδήποτε πόστο της ΑΕΚ, αλλά και πως δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά την πρόκριση.

Μόλις λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ έλυσε τη συνεργασία της με τον Γκουστάβο Πογιέτ, με τον Στέλιο Μανωλά να καλείται τελευταία στιγμή να καλύψει το κενό του. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι είναι βαριά ευθύνη σε οποιοδήποτε πόστο βρεθεί κανείς στην ΑΕΚ, ενώ για το ματς είπε πως θα μπορούσε η ομάδα του να πετύχει κι άλλα γκολ και ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά την πρόκριση.

«Σήμερα παίξαμε σε άδειο γήπεδο, είναι κρίμα. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και θα δούμε το επόμενο ματς», είπε, αρχικά, στην κάμερα του ΟΤΕ TV.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας την τελευταία στιγμή. «Όποιος είναι στην ΑΕΚ και έχει την ζήσει πολλά χρόνια ξέρει ότι είναι βαριά ευθύνη σε οποιοδήποτε πόστο κι αν είναι, ειδικά αν είναι ο προπονητής της. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο που κλήθηκα την τελευταία στιγμή, κάναμε σήμερα το πρωί προπόνηση για να δω λίγο τα παιδιά και νομίζω ότι σταθήκαμε πολύ καλά», ήταν η απάντησή του.

«Να βρεθεί προπονητής για πολλά χρόνια»

Στη συνέντευξη Τύπου επανέλαβε τα λόγια του για βαριά ευθύνη και πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, ενώ ευχήθηκε να βρει η ΑΕΚ έναν προπονητή που θα μείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο, χαρακτήρισε πετυχημένη τη φετινή χρονιά, ενώ πιστεύει ότι ο Μάνταλος είναι σαν τον Τσιάρτα σε φαντασία και ποιότητα.

«Δεύτερη φορά έκανα προπόνηση, δέχθηκα τηλέφωνο ότι φεύγει ο προπονητής, τα μάζεψα και πήγα στο ξενοδοχείο. Έπρεπε να δουλέψω με την ψυχολογία, αλλά ήταν σωστό να κάνουμε και το πρωί μια προπονησούλα και αυτό βγήκε σε καλό. Σε μια κρύα ατμόσφαιρα, που είναι πολύ κακό, έγινε ένα καλό παιχνίδι.

Νομίζω πως από το πρώτο λεπτό είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή απέναντι σε μια καλή ομάδα και σ' έναν προπονητή που ήξερε καλά την ομάδα μας. Το αποτέλεσμα είναι καλό, θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δει ανατροπές τελευταία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρεθούμε και στην ρεβάνς σε καλή μέρα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έβγαλαν και πείσμα και εγωισμό και ήταν πειθαρχημένοι και οργανωμένοι. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είναι τέλος περιόδου και μπαίνουμε σε μια φάση που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή διαχείριση, να φρεσκαριστούν οι ποδοσφαιριστές και έρχονται παιχνίδια ανά τρεις μέρες και θα χρειαστεί όλο το ρόστερ.

Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη. Την παίρνω την ευθύνη. Το ξαναλέω, όμως, πως δεν θα συνεχίσω. Εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί. Να βρει η ΑΕΚ έναν προπονητή που θα μείνει για πολλά χρόνια. Θεωρώ πως είναι πετυχημένη η φετινή χρονιά. Μετά από δυο χρόνια μαυρίλας, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο να κτιστεί τόσο γρήγορα, βήμα-βήμα. Θα πρέπει να είναι οικογένεια η ΑΕΚ», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν προτιμά Κύπελλο ή πρωτιά στα πλέι οφ: «Η ΑΕΚ δεν μπορεί να διαλέγει στόχους. Πρέπει να κυνηγάει ό,τι κινείται. Έτσι έχει μάθει η ομάδα. Άλλες φορές το πετύχαινε, άλλες όχι. Αλλά πρέπει να κυνηγά όλους τους στόχους».

Για την αλλαγή θέσης του Μάνταλου: «Ο Μάνταλος είναι μεγάλος παίκτης και έχει να βγάλει πολλά πράγματα. Κάτι σαν τον Τσιάρτα σε φαντασία και ποιότητα. Είναι από τα παιδιά που μπορούν να αποτελέσουν τον κορμό, για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που ήταν στο παρελθόν».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά: «Στην Λιβαδειά δεν ήταν κακή η ΑΕΚ. Αυτά που έγιναν, γίνονται κάθε 100 χρόνια. Η ΑΕΚ έκανε πολλές ευκαιρίες».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα