Καλλονή, Πανθρακικός: Στόχος η επιστροφή, αλλά...

Νίκος Τσιώκος
Καλλονή, Πανθρακικός: Στόχος η επιστροφή, αλλά...

bet365

Καλλονή και Πανθρακικός έχουν στόχο να διατηρήσουν έναν κορμό παικτών και να επιστρέψουν άμεσα στη Σούπερ Λίγκα, όμως το έργο τους είναι πάρα πολύ δύσκολο, μετά τη μη αδειοδότησή τους.

Η πρωτόδικη απόφαση για μη αδειοδότηση οδήγησε στην έφεση για Καλλονή και Πανθρακικό. Ωστόσο, απορρίφθηκε και αυτή, με αμφότερες τις ομάδες να μην παίρνουν την πολυπόθητη άδεια για τη νέα σεζόν. Οι δύο σύλλογοι έχουν στόχο να διατηρήσουν έναν κορμό παικτών, αν και έπεται εκκαθάριση στα ρόστερ τους, ώστε να επιστρέψουν άμεσα στη Σούπερ Λίγκα και όχι να μείνουν στη Football League.

Όμως, από την Τετάρτη (20/4) το έργο τους έγινε πολύ πιο δύσκολο. Γιατί το λέμε αυτό; Τόσο στην ομάδα της Μυτιλήνης, όσο και σε αυτή της Κομοτηνής, δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που λήγουν. Αντιθέτως, είναι πάρα πολλά, τη στιγμή που η μη αδειοδότηση φέτος σημαίνει μία μεταγραφή και δύο ανανεώσεις ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας, καθώς έχουν διαφοροποιηθεί τα μέτρα σε τέτοια περίπτωση.

Έτσι, οι άνθρωποι των δύο ΠΑΕ έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, ενώ υπάρχουν οφειλές, προσφυγές και διακανονισμοί, με το προσεχές καλοκαίρι να αναμένεται... καυτό τόσο για την ΑΕΛΚ, όσο και για τους ακρίτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα