Γι' αυτό έμεινε ο Παράσχος!

Δημήτρης Τομαράς
Γι' αυτό έμεινε ο Παράσχος!

bet365

Το Gazzetta.gr είχε ενημερώσει καιρό τώρα για το νέο deal του Πλατανιά με τον Γιώργο Παράσχο και εξηγεί τους τέσσερις βασικούς λόγους που οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί.

Από τις 2 Φεβρουαρίου είχατε ενημερωθεί εκτενώς από το Gazzetta.gr για την σιγουριά για τη νέα συμφωνία Παράσχου - Πλατανιά. Στον χανιώτικο σύλλογο ήταν τόσο βέβαιοι γι' αυτό που ουδέποτε σκέφτηκαν άλλη περίπτωση. Ο Γιώργος Παράσχος το ήθελε καιρό τώρα και η ομάδα το ίδιο. Οπότε μετά από μία συνάντηση που έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης - για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει όπως και για την θετική της έκβαση - και ακόμα μία που υπήρξε σήμερα Τετάρτη για να γίνει επίσημη η συμφωνία. Είχαν προηγηθεί βέβαια και άλλες συζητήσεις. Ο Παράσχος ήδη έχει δώσει τις εισηγήσεις του (σ.σ. θετικές για τους περισσότερους από τους παίκτες που βασίστηκε φέτος) και από αύριο Πέμπτη θα αρχίσουν οι συζητήσεις για ανανεώσεις και αποχωρήσεις. Ας δούμε όμως τους λόγους για τους οποίους μένει στην ομάδα με το team του ο έμπειρος τεχνικός:

1. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ: Ο Γιώργος Παράσχος από την ημέρα που πήγε στον Πλατανιά όχι μόνο τον... συμμάζεψε σε όλα τα επίπεδα αλλά τον έφτασε σε σημείο να παίζει ανοιχτό, επιθετικό και καλό ποδόσφαιρο για να τον φτάσει φέτος στην τοπ χρονιά του στην Super League με την 9η θέση και 39 πόντους και ενώ σε κάποια στιγμή διεκδικούσε ακόμα και είσοδο στα πλέι οφ και μία θέση στην Ευρώπη. Η σεζόν είναι επιτυχημένη όχι τόσο από πλευράς συγκομιδής και θέσης όσο από το ποδόσφαιρο που παίχθηκε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε η ομάδα. Η χρονιά σίγουρα είναι ιστορική και στον Παράσχο και το επιτελείο του πιστώνεται ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας. Πέρυσι πάλι με τον Παράσχο στο τιμόνι ο Πλατανιάς βγήκε 9ος μαζί με την Κέρκυρα με 44 πόντους.

2. ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ... ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ: Επί των ημερών του παίκτες όπως οι Μενδρινός και Γουνδουλάκης αναδείχθηκαν σε μεγάλες προσωπικότητες για την ομάδα και ενώ τα αποδυτήρια έγιναν καλύτερα από ποτέ. Με εξαίρεση κάποια μεμονωμένα περιστατικά το κλίμα είναι εξαιρετικό από πέρυσι και ακόμα και παίκτες με μειωμένο χρόνο παρουσίας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και το πως κρατάει τις ισορροπίες.

3. ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΑ: Ακόμα και μετά από βαριές ήττες ο Παράσχος ποτέ δεν λειτουργεί με φωνές και... κατσάδες. Κοιτάζει με ηρεμία να αποφορτίσει τους παίκτες του, να τους φτιάξει την ψυχολογία, να δουλέψει καλά μαζί τους και να τους δώσει ουσιώδη κίνητρα για come back στην συνέχεια.

4. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Σε άλλες ομάδες της Λίγκας πολλές φορές έχει παρατηρηθεί ακόμα και... direct παρέμβαση στο έργο ενός προπονητή. Στον Πλατανιά επί ημερών Παράσχου δεν υπήρξε ποτέ αυτό. Ο Γιώργος Παράσχος έχοντας φτάσει σε μία ηλικία που δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα και η ποδοσφαιρική... δόξα θέλει να λειτουργεί ως το απόλυτο αφεντικό και να δουλεύει με τους δικούς του όρους. Και στα Χανιά το πράττει. Έχει τον πλήρη έλεγχο της ομάδας. Αποφασίζει για τα... πάντα που την αφορούν. Από μεταγραφές μέχρι αποχωρήσεις ή τιμωρίες. Από προγραμματισμό μέχρι προετοιμασία. Όταν για παράδειγμα υπήρξε το κρούσμα απειθαρχίας με τον Κέβιν Ολιμπά η διοίκηση τον στήριξε στο 100%, ο παίκτης μπήκε αμέσως σε... καραντίνα και τον Γενάρη έγινε προσπάθεια να πουληθεί. Ακόμα και λάθη να κάνει ο πεπειραμένος κόουτς στον Πλατανιά του αφήνουν τα... κλειδιά για να δουλέψει όπως θέλει. Και αυτό είναι κάτι πολύ βασικό και σημαντικό για τον ίδιον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα