«Άκυρο» σε Καλλονή, Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
«Άκυρο» σε Καλλονή, Πανθρακικό

bet365

Ούτε σε δεύτερο βαθμό αδειοδοτήθηκαν οι Καλλονή, Πανθρακικός, που θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν με περιορισμούς.

Τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, η οποία θα τους βρει στη Football League, θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά οι Καλλονή και Πανθρακικός.

Ωστόσο, οι δύο ομάδες θα το πράξουν αυτό με περιορισμούς σε μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων, αφού απορρίφθηκε και η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για μη αδειοδότηση από τη δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι γνωστό από το μεσημέρι, η απόφαση για την έφεση του Πανιωνίου θα βγει την Πέμπτη (21/4), ενώ αυτή του Ηρακλή αναβλήθηκε για τη Δευτέρα (25/4).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 3/20-4-2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία της την υπ’ αριθμ. 12270/ 13-4-2016 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΑΕ» κατά της υπ’ αριθμ. 5/ 7-4-2016 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην παραπάνω ΠΑΕ συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 4/20-4-2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία της την υπ’ αριθμ. 12277/ 13-4-2016 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΠΑΕ» κατά της υπ’ αριθμ. 6/ 8-4-2016 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Η απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα εκδοθεί την Πέμπτη 21/4/2016 ενώ η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματός της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για την Δευτέρα 25/4/2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα