Εδώ όντως φταίει ο Ολυμπιακός…

Εδώ όντως φταίει ο Ολυμπιακός…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο Gazzetta.gr τις συνεχείς αλλαγές προπονητών φέτος στους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Κι ενώ ακόμη η σεζόν δεν έχει τελειώσει, βλέπουμε ότι οι άλλες τρεις μεγάλες ομάδες έχουν αλλάξει τόσους προπονητές.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με Αναστασίου και τελειώνει με Στραματσιόνι. Ένα Έλληνα κι ένα ξένο.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε κι αυτή με Έλληνα τον Δέλλα, συνέχισε κι αυτή με ξένο, τον Πογέτ και τελειώνει με ένα δικό της παιδί, το Μανωλά, που ενδιάμεσα είχε επίσης κάτσει στον πάγκο της κάποια ματς.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ένα ξένο, τον Τούντορ και τελειώνει με ένα δικό του παιδί, τον «Έλληνα» Ίβιτς.

Εσείς πιστεύετε ότι όλες αυτές οι αλλαγές δεν είχαν να κάνουν και με τον Ολυμπιακό; 100% και με τον Ολυμπιακό είχαν να κάνουν.

Αφενός μεν με τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια (το 4-0 στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ και τα δύο διπλά στην Τούμπα με το συνολικό σκορ 4-1), αφετέρου δε με τα γενικότερα αποτελέσματα του Ολυμπιακού κατά τη φετινή σεζόν.

Ασφαλώς κι επηρεάζονται οι άλλες μεγάλες ομάδες στις κρίσεις τους, στις επιλογές τους και στις αποφάσεις τους κι από τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού. Δηλαδή, πιστεύετε ότι γίνεται εύκολα αποδεκτό από τη μία να βλέπεις τον Ολυμπιακό να κερδίζει το ένα μετά το άλλο τα παιχνίδια (και δη πειστικά, και με σκορ), ακόμη κι όταν είναι παντελώς αδιάφορος βαθμολογικά κι εσύ από την άλλη να δεινοπαθείς κόντρα σε κάθε αντίπαλο;

Πιστεύετε πως είναι απλό να είσαι ΑΕΚ και να έχεις σε έξι κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια (σε Περιστέρι, Καυταντζόγλειο, Τρίπολη, Αγρίνιο, Μυτιλήνη, Λιβαδειά) ένα (!!!) γκολ, την στιγμή που ο Ολυμπιακός σε αυτά τα ματς έβαλε 15;…Θέλω να πω, ανεξάρτητα από τις πασιφανείς οικονομικές διαφορές που είχαν ΑΕΚ και Πογέτ, η εικόνα της ομάδας άρεσε;

Η, είναι απλό να είσαι Παναθηναϊκός και επί Αναστασίου σε τρία δύσκολα παιχνίδια (με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο) να έχεις ένα γκολ κι αυτό από πέναλτι, την στιγμή που ο Ολυμπιακός στο ίδιο διάστημα είχε βάλει εννιά γκολ στα ίδια αυτά παιχνίδια;…

Η, νομίζετε πως αντέχεται να είσαι ΠΑΟΚ και να έχεις επί Τούντορ μόλις δύο νίκες με τρία γκολ ενεργητικό, κι αυτές με τη Βέροια και τον ΠΑΣ, την στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε μέσο όρο σχεδόν τρία γκολ ανά ματς σε όλο το πρωτάθλημα;…

Κοινώς, το φοβερό πρωτάθλημα που έκανε ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα, λειτούργησε κι αυτό ως καταλυτικός παράγοντας στις τόσες πολλές αλλαγές προπονητών και των τριών άλλων μεγάλων συλλόγων.

Έπαιξε μεγάλο ρόλο. Εδώ ταιριάζει αυτό που λένε ότι «για όλα φταίει ο Ολυμπιακός»…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.