Ζαγοράκης: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάθος»!

Ζαγοράκης: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάθος»!

Ο πρώην αρχηγός και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, έδωσε τις ευχές του για τα σημερινά γενέθλια της ομάδας, που υπηρέτησε από δύο διαφορετικά πόστα. 

Ζαγοράκης: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάθος»!

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους (1992-1998 και 2005-2007) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση και αμέσως αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ έως το 2012. Για τον ίδιο, όπως λέει, «ο ΠΑΟΚ είναι πάθος»!

Γράφει, λοιπόν, ο Ζαγοράκης στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

«Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ!

Μια ομάδα-συνώνυμο του κόσμου της, της πίστης, της φλόγας, της αφοσίωσης και της υπερηφάνειας, συμπληρώνει σήμερα 90 χρόνια ζωής. Ο ΠΑΟΚ είναι πάθος και για μένα προσωπικά, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Με πολλές χαρές, αλλά και στιγμές απογοήτευσης. Κρατάω μέσα μου φυλαγμένες όλες αυτές τις στιγμές κοιτάζοντας και ελπίζοντας σ’ ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Εύχομαι ολόψυχα, πολύ σύντομα, ο Δικέφαλος να κατακτήσει την κορυφή. Να βρεθεί εκεί, όπου πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται. Εκεί, όπου τον θέλουν να είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που πριν 90 χρόνια δημιούργησαν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας».

Best of internet