Γλίτωσε από θαύμα ο Κάφα

Gazzetta team
Γλίτωσε από θαύμα ο Κάφα

bet365

Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Πάμπλο Κάφα, μίλησε για το τρομακτικό συμβάν που βίωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο Εκουαδόρ με τον φονικό σεισμό.

Όπως αναφέρει το «Goal», ο Χουάν Πάμπλο Κόφα έζησε την χειρότερη εμπειρία της ζωής του όταν έφτανε αεροπορικώς με την αποστολή της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στην πόλη Μάντα του Εκουαδόρ.

Τότε, λίγο πριν από την προσγείωση ο πιλότος εξήγησε ότι το αεροσκάφος γυρνάει στην πρωτεύουσα Κίτο λόγω σεισμού.

«Ξαφνικά, είδα την πόλη να βυθίζεται στο σκοτάδι. Ο πύργος ελέγχου κατέρρευσε και οι υπάλληλοι σκοτώθηκαν», εξηγεί ο Κάφα, που έπαιζε τη σεζόν 2013-2014 στον Αστέρα.

Ο παίκτης που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στην πόλη Μάντα του Εκουαδόρ, όταν χτύπησε ο φονικός σεισμός συνεχίζει: «Φτάσαμε στο Κίτο με την τελευταία σταγόνα καυσίμου. Δεν ένιωσα το σεισμό, αλλά γλιτώσαμε από θαύμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα