Τα «Χρόνια Πολλά» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τα «Χρόνια Πολλά» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τα «Χρόνια Πολλά» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Η αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σημερινή ημέρα και τα 90α γενέθλια της ομάδας. «90 χρόνια ζωής στα οποία μάθαμε να είμαστε διαφορετικοί».

«Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 90 χρόνια, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τόσο τυπική κι όμως κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν’ αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Πέρασαν 90 χρόνια. 90 χρόνια γεμάτα πάθος. 90 χρόνια γεμάτα ένταση. Χαρές, αλλά και λύπες. Συγκινήσεις, μα και πίκρες. 90 χρόνια ζωής στα οποία μάθαμε να είμαστε διαφορετικοί. Να εκτιμάμε τη στιγμή. Να προσδοκούμε το συναίσθημα, όχι το αποτέλεσμα. Να παίζουμε στα ίσια κι ας χάνουμε. Να αγαπάμε την ομάδα κι όχι τους τίτλους. Να είμαστε ΠΑΟΚ. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα