Προς παραμονή ο Παντελιάδης, φεύγει ο Τσοκάνης

Προς παραμονή ο Παντελιάδης, φεύγει ο Τσοκάνης

bet365

Ο Τσοκάνης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παντελιάδης οδηγείται στην παραμονή του στην ομάδα.

Στον Αστέρα Τρίπολης, έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς με το Μάκη Χάβο να παραμένει στο τιμόνι της ομάδα.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μέσι σημειώσει το πρώτο γκολ στο Λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα.

Φυσικά, το ρόστερ της επόμενης σεζόν αναμένεται να είναι αρκετά διαφοροποιημένο και δεν είναι λίγοι οι παίκτες που θα μείνουν στην Τρίπολη μέχρι τις 15/5 που θα κρατήσουν οι προπονήσεις.

Όπως όλα δείχνουν ο Τσοκάνης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, παρόλο που το συμβόλαιό του λήγει το 2017, ενώ ο Σάκης Παντελιάδης λογικά θα παραμείνει στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα