Η περίπτωση Μίτσελ...

Η περίπτωση Μίτσελ...

Gazzetta team
Η περίπτωση Μίτσελ...

bet365

Ο Μίτσελ είδε την πόρτα της εξόδου στη Μαρσέιγ και είναι ένας από τους προπονητές που αρέσει στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να τελειώσει τη χρονιά με τον Στέλιο Μανωλά στο τιμόνι της. Προφανώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για τη διάδοχη κατάσταση, ωστόσο μια περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει ξανά την Ένωση είναι αυτή του Μίτσελ. Και λέμε ξανά διότι πριν καιρό, στην προ-Πογιέτ εποχή, η ΑΕΚ είχε «ψαχτεί» για την περίπτωσή του, καθώς είναι ένας προπονητής που αρέσει στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Φυσικά, δεν έχει γίνει κάποια επαφή, δεν αποκλείεται όμως στο μέλλον το ενδιαφέρον να γίνει «ζεστό».

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είδε την πόρτα της εξόδου από τη Μαρσέιγ, μετά την ήττα από τη Μονακό, αφήνοντας τους Μασσαλούς στη 15η θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα