Λουίς Ενρίκε: «Είμαι μαλάκας»

Λουίς Ενρίκε: «Είμαι μαλάκας»

Λουίς Ενρίκε: «Είμαι μαλάκας»

bet365

Κάθε άλλο παρά συνηθισμένες δηλώσεις έκανε πριν το ματς της Μπαρτσελόνα με την Ντεπορτίβο ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος περιέγραψε τον εαυτό του ως... μαλάκα!

Οι Μπλαουγκράνα έχουν πάρει 1 βαθμό στα τελευταία 4 ματς στην La Liga και πλέον παίζουν τη σεζόν στο Riazor κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Στο επίκεντρο της όλης κατάστασης βρέθηκε, όπως ήταν λογικό, ο προπονητής των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε. «Είμαι τόσο μαλάκας, που μου αρέσει αυτή η ένταση» είπε ο 45χρονος. «Βρισκόμαστε σε μια αρνητική φάση. «Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αν δεν ήμουν δεν θα βρισκόμουν τώρα εδώ. Θέλω να αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση, να νικήσουμε αύριο με μια πολύ καλή εμφάνιση. Θέλω να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς που μας στηρίζουν. Βρισκόμαστε σε ένα αρνητικό σερί, όμως δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλλουμε. Αν για κάποιους είναι θέμα ψυχολογίας, έχουμε στην ομάδα τον καλύτερο ψυχολόγο».

Αναζητά ακόμα ένα τρίποντο που θα την φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση της Bundesliga. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Μπάγερν - Βέρντερ, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα