Ατρόμητος: Χωρίς Σουμπίνιο με ΑΕΚ

Ατρόμητος: Χωρίς Σουμπίνιο με ΑΕΚ

bet365

Σημαντική απουσία για το «αστέρι», που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Μετά από καιρό, ένα παιχνίδι που πέρασε από... χίλια κύματα, αυτό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, είναι έτοιμο να διεξαχθεί, επιτέλους. Το «αστέρι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σήμερα και έβγαλε αποστολή, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει μία σημαντική απουσία να αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα, ο Σουμπίνιο παραμένει εκτός με πρόβλημα τραυματισμού και μετά από το ματς με τον Πανιώνιο, θα χάσει και αυτό κόντρα στην Ένωση.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Ατρόμητο, με τον τεχνικό του συλλόγου να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κούρος, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κεϊτά, Κοντοές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα