«Ανοιχτή» η παραμονή Λουτσέσκου και το... λίφτινγκ

«Ανοιχτή» η παραμονή Λουτσέσκου και το... λίφτινγκ

«Ανοιχτή» η παραμονή Λουτσέσκου και το... λίφτινγκ

Κόντρα στο κλίμα που είχε δημιουργηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η παραμονή Λουτσέσκου παραμένει «ζωντανή», ενώ αρκετές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ. 

Μόνο ξεκάθαρο δεν είναι το τοπίο στην Ξάνθη σχετικά με το ποιος θα αναλάβει το ηνία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, αφού, κόντρα στο κλίμα που είχε δημιουργηθεί στον Τύπο, η παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αρκετά πιθανή. Μπορεί να είχαν γραφτεί διάφορα, που δεν αντικατοπτρίζουν, όμως, την πραγματικότητα, αφού - σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr - οι δύο πλευρές έχουν ως αρχική πρόθεση την ανανέωση της συνεργασίας τους. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως θα τα βρουν όταν θα... κάτσουν στο τραπέζι, όμως σίγουρα παίζει ρόλο η «προδιάθεση» που υπάρχει. 

Όλα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν όταν θα γίνουν οι πρώτες επαφές, αφού ηρεμήσουν όλοι μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Μίας σεζόν που δεδομένα, δε μπορεί να κριθεί επιτυχημένη για την Ξάνθη, που ειδικά στις τελευταίες στροφές, έχασε μεγάλη ευκαιρία και απογοήτευσε. Μπορεί, λοιπόν, η παραμονή Λουτσέσκου να παραμένει... ζωντανή, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν θα γίνουν αλλαγές, αρκετές μάλιστα! Το ρόστερ, άλλωστε, έδειξε αρκετές αδυναμίες, ενώ πολλοί είναι και οι παίκτες που μένουν ελεύθεροι, με αποτέλεσμα να είναι αναπόφευκτο το γενικό «λίφτινγκ» 

Best of internet