Αρέσει ο Αρουαμπαρένα στην ΑΕΚ

Αρέσει ο Αρουαμπαρένα στην ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Αρέσει ο Αρουαμπαρένα στην ΑΕΚ

bet365

Το θέμα της παραμονής του Γκουστάβο Πογιέτ στην ΑΕΚ παραμένει ανοικτό και μια περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει την Ένωση είναι αυτό του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα.

Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι έτοιμοι εάν κι εφόσον ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα κι ένα όνομα που θα μπορούσαν να απασχολησει-σύμφωνα με την Sportday-είναι αυτό του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα.

Ο 41χρονος τεχνικός αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την Μπόκα Τζούνιορς πληρώνοντας το άσχημο ξεκίνημα των «χενέιζες» στο πρωτάθλημα, ενώ την περασμένη σεζόν οδήγησε την Μπόκα στο νταμπλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στην ΑΕΚ έχουν συλλέξει πληροφορίες για τον 41χρονο τεχνικό ο οποίος δεν είναι άγνωστος στον Δικέφαλο, αφού είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας την σεζόν 2007-08 μετρώντας 16 συμμετοχές.

Ως προπονητής εκτός από την Μπόκα Τζούνιορς έχει προπονήσει τις Τίγκρε (2011-12) και Νασιονάλ Μοντεβίδεο (2013-14).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα