Νέο «διπλό» για Λαμία

Gazzetta team
Νέο «διπλό» για Λαμία

bet365

Το δεύτερο «διπλό» έκαε στη σεζόν η Λαμία, που επικράτησε 0-1 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα με γκολ του Μίλιεβιτς.

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Λαμία, που επικράτησε 0-1 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα για την 28η αγωνιστική της Football League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 2' ο Μίλιεβιτς, αφού με ωραίο σουτ νίκησε τον Κουτσόπουλο στην πρώτη φάση του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, με τους γηπεδούχους να αλλάζουν την εικόνα τους στο δεύτερο ημίχρονο και να πιέζουν μέχρι το 75', αλλά να μην φτάνουν στην ισοφάριση για να φύγει η ομάδα της Φθιώτιδας από τη θεσσαλική πόλη με τους τρεις βαθμούς.

Τέλος, οι δύο σύλλογοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής των Τζόκιτς, Γκόλια στο 54' και στο 62', αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (58' Τζέκος), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (46' Τσιλούλης), Μπλέντι, Τσούκαλος, Ακασού (46' Σκαθαρούδης), Μαυριάς.

Λαμία (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού, Τζόκιτς, Καραγιάννης (57' Σιλιγαρδάκης), Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (87' Κοτσώνης), Πίντο (73' Μπουλούλης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα