«Χτίζει» τον νέο Αστέρα ο Χάβος

«Χτίζει» τον νέο Αστέρα ο Χάβος

bet365

Σχεδόν δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μάκη Χάβου για την επόμενη χρονιά.

Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν όπως την είχαν προγραμματίσει στον Αστέρα. Άπαντες στην ομάδα έχουν ξεκινήσει ήδη τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν, ώστε του χρόνου να επιστρέψουν οι Αρκάδες στην πρώτη πεντάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ, μετά το φετινό... διάλειμμα.

Ο Μάκης Χάβος, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τελευταία, έχει ικανοποιήσει με το έργο του σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου της Τρίπολης. Οι διοικούντες τον Αστέρα τον εμπιστεύονται και εκτιμούν τις ικανότητές του, ώστε να στηρίζουν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς πάνω του.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Στόουκ - Τότεναμ.

Οι πρώτες κινήσεις, βέβαια, έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στην Αρκαδία, με τον Νίκο Γαλανακόπουλο να έχει ταξιδέψει σε Ισπανία, Ιταλία, ενώ άμεσα αναμένεται να μεταβεί και στην Αργεντινή για να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους. Οπότε, μπορεί ο Αστέρας να μην κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο στα πλέι οφ, ωστόσο ο Χάβος φαίνεται ότι τσέκαρε το εισιτήριο της παραμονής του στον πάγκο μέσα από τη δουλειά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα