Χωρίς Ντίντακ και Άρθο!

Χωρίς Ντίντακ και Άρθο!

Γιώργος Τσακίρης
Χωρίς Ντίντακ και Άρθο!

bet365

Οι δυο Ισπανοί άσοι της ΑΕΚ απουσίαζαν από την προπόνηση με τον Ντίντακ να... ξεχνιέται και τον Θέσαρ Άρθο να ταξιδεύει στο Ισραήλ για προσωπικούς λόγους (είχε εξασφαλίσει άδεια).

Μπορεί στη διάρκεια της πρωϊνής προπόνησης των «κιτρινόμαυρων» ο Γκουστάβο Πογιέτ να επέλεξε να μη μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για να μη φορτίσει παραπάνω το κλίμα, ωστόσο, δεν έλειψαν ζητήματα που... απασχόλησαν ουσιαστικά τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν ο Ντίντακ Βίλα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ της Ένωσης ήταν αδικαιολόγητα απών και μάλιστα δεν μπορούσαν να τον βρουν από την ομάδα στο κινητό του τηλέφωνο.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Στόουκ - Τότεναμ.

Τελικά ο Γκουστάβο Πογιέτ φέρεται να επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή του ο οποίος του εξήγησε ότι με όσα συνέβησαν ξέχασε το πρόγραμμα και θεώρησε πως θα ακολουθήσει ρεπό μετά το ματς της Λιβαδειάς και παρά το γεγονός πως ακολουθεί παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός επέβαλλε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στον Ντίντακ μαζί με τις συστάσεις που του έκανε για την απουσία του...

Σχετικά με τον Άρθο είχε προγραμματίσει αρκετό καιρό (σύμφωνα με όσα τουλάχιστον υποστήριζαν για αυτόν συμπαίκτες του) άδεια προκειμένου να διευθετήσει προσωπικά ζητήματα στο Ισραήλ και ήταν δικαιολογημένα απών. Προφανώς και οι δυο υπολογίζονται κανονικά για το ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο για το Κύπελλο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα