«Αν έχει αρχ@#$@ ο Μουρίνιο, ας έρθει στη Λιντς»!

«Αν έχει αρχ@#$@ ο Μουρίνιο, ας έρθει στη Λιντς»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Αν έχει αρχ@#$@ ο Μουρίνιο, ας έρθει στη Λιντς»!

bet365

Ανοιχτή πρόσκληση – πρόκληση από τον ιδιοκτήτη της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, προς τον Ζοσέ Μουρίνιο, ώστε ν' αναλάβει ο Πορτογάλος ένα πολύ πιο δύσκολο έργο στο «Έλαντ Ρόουντ»...

Ο Ιταλός που έχει αναλάβει τις τύχες των «παγωνιών» από το 2013 και έχει τη φήμη του αφεντικού που «τρώει» τους προπονητές της ομάδας του, όπως ακριβώς γίνεται και στη Λιντς όπου ο Στιβ Έβανς είναι ο 6ος αυτή τη στιγμή επί εποχής Τσελίνο, είχε στα υπόψιν του τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Όσο ... φιλόδοξο κι αν ακούγεται αυτό, ο ισχυρός άνδρας επικοινώνησε με την πλευρά του Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο και προκάλεσε αν έχει τέτοια αυτοπεποίθηση και πίστη στις προπονητικές του ικανότητες, ν' αναλάβει ένα πολύ πιο δύσκολο έργο κι όχι μια μεγάλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ...

Αυτό το ... δύσκολο έργο, ακούει στ' όνομα της Λιντς και της προσπάθειας δημιουργίας μιας ομάδας που θα μπορέσει σε βάθος χρόνου να πάρει την άνοδο και να εδραιωθεί στην κορυφαία κατηγορία.

«Του είπα ότι αν έχει τα αρχ@#$%, να έρθει στη Λιντς. Να την ανεβάσει στην Πρέμιερ και να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό σημαίνει να έχεις αρχ$@#$@» είπε ο Τσελίνο!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα