Αστέρας Τρίπολης: «Δυνατά για του χρόνου»

Αστέρας Τρίπολης: «Δυνατά για του χρόνου»

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, όπου στόχος είναι να επιστρέψει η ομάδα στην πρώτη πεντάδα.

Η χρονιά φέτος δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη για τους Αρκάδες. Ύστερα από συνεχείς παρουσίες στα πλέι οφ, η ομάδα της Τρίπολης μένει εκτός πεντάδας, σε μια χρονιά όπου έγιναν αρκετά λάθη αλλά και που τίποτα δεν βγήκε στους διοικούντες τον σύλλογο.

Οι όποιες κακές κινήσεις έγιναν έχουν σημειωθεί και βάσει αυτών γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις ώστε στο επόμενο πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστική η ομάδα.

«Πάμε δυνατά για του χρόνου», έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ξάνθη, αποτέλεσμα που τους έδωσε την 6η θέση και στην περίπτωση που δεν αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος θα είναι αυτοί στα πλέι οφ.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να ξεχαστούν τα άσχημα της φετινής σεζόν και να επανέλθουν οι Αρκάδες του χρόνου, παρουσιάζοντας την εικόνα των προηγούμενων ετών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα