Ο ευτυχισμένος Μάρκους Μπεργκ (pic)

Ο ευτυχισμένος Μάρκους Μπεργκ (pic)

Gazzetta team
Ο ευτυχισμένος Μάρκους Μπεργκ (pic)

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ σημείωσε 5 γκολ απέναντι στον Πανθρακικό, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα, όπως και η παρουσία πολλών μικρών παιδιών στη Λεωφόρο.

Με τον Μάρκους Μπεργκ να σημειώνει τα 5 από τα 6 γκολ των «πρασίνων», ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 6-1 τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο επιθετικός του «Τριφυλλιού» εξέφρασε τη χαρά του τόσο για την απόδοσή του, όσο και για την παρουσία πολλών μικρών παιδιών στις κερκίδες.

«Είμαι τόσο ευτυχισμένος με τα πέντε γκολ απόψε και την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας. Είναι φανταστικό που είχαμε τόσα πολλά παιδιά στη Λεωφόρο να μας υποστηρίζουν. Αυτός είναι ο Γιάννης, που σήμερα είχε γενέθλια, έγινε 5 χρονών. Μου έδωσε το βραβείο. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο μικρέ μου φίλε», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα του Μπεργκ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με μία φωτογραφία του παρέα με ένα μικρό φίλο των «πρασίνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα