Καρεμπέ: «Κλείσαμε εντυπωσιακά την χρονιά»

Καρεμπέ: «Κλείσαμε εντυπωσιακά την χρονιά»

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ: «Κλείσαμε εντυπωσιακά την χρονιά»

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε πως ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σχετικά με το πρωτάθλημα. Η αναφορά στο Χάρβαρντ.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε για:

Την χρονιά και το σεμινάριο στο Χάρβαρντ: Στην Ευρώπη είχαμε το όνειρο να προχωρήσουμε είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα. Δεν τα καταφέραμε όμως. Δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Είμαστε όμως περήφανοι διότι κλείσαμε πολύ καλά την χρονιά. Την κλείσαμε εντυπωσιακά. Την ολοκληρώσαμε με εξαιρετικό τρόπο και με μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ περήφανοι για το φόρουμ που πήγαμε στην Αμερική και το Χάρβαρντ. Ένα σπουδαίο σεμινάριο και μία πολύ μεγάλη εμπειρία. Συζητήθηκε και αναλύθηκε η οργάνωση και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Επίσης θέματα μάρκετινγκ και αρκετά άλλα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό όλο αυτό για εμάς. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παγκόσμιο γεγονός και φυσικά αφορά και εμάς. Βέβαια υπάρχει και η προσφορά του συλλόγου στην Unicef και σε άλλους τομείς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα