Παράσχος: «Είμαι υπερήφανος!»

Gazzetta team
Παράσχος: «Είμαι υπερήφανος!»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε υπερήφανος για τη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και για το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Πλατανιάς, παρότι δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός των Χανιωτών δήλωσε μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γι' αυτό το σπουδαίο ταξίδι που κάναμε όπως και τους συνεργάτες μου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όλη τη χρονιά. Μπορεί η ομάδα να μην κατάφερε να διεκδικήσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ, όμως δηλώνω περήφανος και για το ότι η ομάδα τέλειωσε το πρωτάθλημα με 39 βαθμούς, αλλά κυρίως για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ματς με τον δικέφαλο: «Στο πρώτο μέρος είχαμε πολύ νευρικότητα ενώ στο δεύτερο είχαμε κλασσικές ευκαιρίες για να πάρουμε την νίκη. Εμείς προσέξαμε πολύ στην άμυνα μας γιατί ο ΠΑΟΚ έχει καλούς και γρήγορους επιθετικούς και μπορούσε να σκοράρει. Η ουσία είναι ότι τελειώσαμε το πρωτάθλημα με μια καλή εμφάνιση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα