Μπεργκ: «Εδώ και του χρόνου!»

Μπεργκ: «Εδώ και του χρόνου!»

Μπεργκ: «Εδώ και του χρόνου!»

Ο Μάρκους Μπεργκ ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε τ ην... απογοήτευσή του που δεν έβαλε κι άλλα γκολ!

Σκόραρε πέντε φορές, αλλά ήθελε κι άλλο! Ο Σουηδός είπε μετά το τέλος του αγώνα πως επιθυμούσε να τινάξει κι άλλη φορά τα δίχτυα! «Στην αρχή του αγώνα είχα μερικές ευκαιρίες που θα μπορούσα να τις μετατρέψω σε γκολ, άρα είμαι λίγο… απογοητευμένος που δεν σκόραρα περισσότερες φορές».

Στη συνέχεια τόνισε: : «Εύχομαι του χρόνου να είμαι εδώ. Αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι χαρούμενος εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά εδώ είμαι, φυσικά, μια χαρά». 

Όσον αφορά το γεγονός ότι... δεν έχρισε τον Λέτο σκόρερ, υποστήριξε:  «Στο δεύτερο γκολ έψαξα τον Λέτο, ήθελα να του δώσω μία ασίστ. Αλλά ήταν πολύ πίσω… Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, και άξιζε ένα γκολ. Ελπίζω να φυλάξει αυτή την όρεξη που είχε σήμερα για τα πλέι οφ», για να προσθέσει: «Πρώτη φορά πετυχαίνω πέντε γκολ. Το ρεκόρ μου ήταν τέσσερα» και συμπλήρωσε για τα πλέι οφ: «Ελπίζω να κάνουμε μια καλή αρχή. Θέλουμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Να τα πάμε καλά».

Best of internet