Πέλκας: «Έρχονται έξι τελικοί»

Πέλκας: «Έρχονται έξι τελικοί»

Πέλκας: «Έρχονται έξι τελικοί»

Ο Δημήτρης Πέλκας με δηλώσεις του στάθηκε περισσότερο στο μίνι πρωτάθλημα που έρχεται και στον στόχο που έχει η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής μέσος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά αρχικά μίλησε για τη σημασία των πλέι οφ και των αγώνων που ακολουθούν. «Ο δεύτερος μας στόχος φέτος ήταν να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, πρέπει αυτό το μήνα να τα δώσουμε όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε το στόχο μας. Τώρα ακολουθούν ουσιαστικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

«Περίεργη χρονιά»

«Σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι έξι αγώνες, έξι τελικοί. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα παλέψουμε και θέλω να ελπίζω ότι θα έχουμε υγεία. Ήταν περίεργη η φετινή χρονιά. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, ένας νέος προπονητής, δεν είχαμε σταθερότητα. Καταφέραμε να κερδίσουμε ομάδες όπως η Ντόρτμουντ και χάσαμε από θεωρητικά πιο αδύναμες».

Όσο για τον παράγοντα κούραση είπε: «Ελπίζω ότι δε θα μας επηρεάσει. Έχουμε ένα μήνα με πολλά σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε υγιείς για να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να έχουμε πάθος, θέληση και να δίνουμε το 100%. Αν το κάνουμε αυτό, πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».

Best of internet