Μπεργκ όπως Βλάοβιτς και Βαζέχα! (vids)

Μπεργκ όπως Βλάοβιτς και Βαζέχα! (vids)

Gazzetta team
Μπεργκ όπως Βλάοβιτς και Βαζέχα! (vids)

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ χτύπησε πέντε φορές στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό, επαναλαμβάνοντας το επίτευγμα του Γκόραν Βλάοβιτς στις 20/10 2001 και του Κριστόφ Βαζέχα στις 23/09 του 1995!

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις! Ο Σουηδός killer του Παναθηναϊκού έστειλε τη μπάλα πέντε φορές στα δίχτυα και έφτασε τα 15 φετινά τέρματα στη Σούπερ Λιγκ, «σκαρφαλώνοντας» στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ την τελευταία αγωνιστική! Μπροστά του τερμάτισε μόνο ο Κώστας Φορτούνης με 17.

Τελευταία φορά που παίκτης του Παναθηναϊκού έβαλε πέντε γκολ ήταν την περίοδο 2000-01. Ο Γκόραν Βλάοβιτς με κοντινή κεφαλιά, εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σουτ από την περιοχή, μια ακόμα κεφαλιά και ένα βολ-πλανέ έκλεψε την παράσταση απέναντι στους Πατρινούς! Ο Κροάτης είχε σκοράρει το ένα από τα τρία πρώτα γκολ της αναμέτρησης στη Λεωφόρο ωστόσο στη συνέχεια... πάτησε γκάζι, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε παράσταση για ένα ρόλο!


Η αμέσως προηγούμενη ατομική «πεντάρα» ήταν πριν 21 χρόνια! Στο ματς με τον Πανιώνιο ο Κριστόφ Βαζέχα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 17' και στο 45' ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Στο 54' ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του με ωραίο σουτ και λίγο μετά έβαλε και τέταρτο, αλλά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη! Παρότι οι «κυανέρυθροι» μείωσαν σε 4-3 με τρία γκολ του Τζούλη που ήρθε από τον πάγκο, ο Πολωνός «πυροβόλησε» ξανά στο 89' και με το γκολ του εκείνο ξεπέρασε τον Μίμη Δομάζο στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα