Στα χέρια Σπαλέτι - Τότι!

Στα χέρια Σπαλέτι - Τότι!

Το γυαλί ανάμεσά τους είχε ραγίσει, ωστόσο σήμερα έγινε θρύψαλα! Τότι και Σπαλέτι πλακώθηκαν στα αποδυτήρια και το κλίμα στη Ρόμα είναι... εκρηκτικό!   

Στα χέρια Σπαλέτι - Τότι!

Οι σχέσεις των δυο ήταν στα άκρα, ωστόσο μετά το σημερινό επεισόδιο Σπαλέτι και Τότι δεν μπορούν να συνεχίσουν στην ίδια ομάδα! Οπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο έμπειρος τεχνικός ήταν εκνευρισμένος με την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Αταλάντα, οι βολές του... άγγιξαν και τον αρχηγό της ομάδας και το κακό είχε γίνει. Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν την αφορμή του τσακωμού, ωστόσο κάνουν λόγο για πολύ σκληρά λόγια που αντάλλαξαν οι δυο τους, ενω μαρτυρίες αναφέρουν πως ήρθαν και στα χέρια! Παίκτες και τιμ μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν και το κλίμα στη Ρόμα είναι... πολεμικό! Ο Σπαλέτι κατηγορεί τον Τότι πως δεν μπορεί να τρέξει όσο χρειάζεται, ο αρχηγός των Τζιαλορόσι τον κατηγορεί για το κοουτσάρισμά του και πλέον απομένει να δούμε ποιος απο τους δυο θα φύγει στο τέλος της σεζόν!

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Ρόμα, που υποδέχεται την Τορίνο στο «Ολίμπικο». Σε απόδοση 1.50 στην Casino Rio Bet η νίκη των Ρωμαίων.

Best of internet