Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-0

Φώτης Καρακούσης
Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-0

bet365

Ο ΠΑΟΚ απειλήθηκε από τον Πλατανιά στα Χανιά, αλλά κράτησε το μηδέν και πλέον στρέφεται στα πλέι οφ για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Με τον Πλατανιά να θέλει τη νίκη, να χάνει ευκαιρίες αλλά να μην σκοράρει και τον ΠΑΟΚ απλά να κάνει συντήρηση δυνάμεων το 0-0 στα Περιβόλια φαντάζει απολύτως δίκαιο αποτέλεσμα. Οι Χανιώτες όταν δημιούργησαν ευκαιρίες βρέθηκαν μπροστά στον πολύ καλό Γλύκο, ενώ οι Θεσσαλονικείς με εξαίρεση μια φάση στο πρώτο και μια στο δεύτερο δεν έκαναν απολύτως τίποτα δείχνοντας πως το μυαλό τους ήταν μόνο στα πλέι οφ.

Από μία φάση και τίποτα άλλο στο πρώτο

Η αλήθεια είναι πως στον αγώνα στα Περιβόλια αυτός που είχε το βαθμολογικό κίνητρο ήταν μόνο ο Πλατανιάς, με τους γηπεδούχους να κυνηγούσαν ο θαύμα της εξάδας, μιας και ήξεραν πως να βρεθούν εκεί θα έπρεπε εκτός της νίκης να έρθουν και άλλα αποτελέσματα όπως θα τα ήθελαν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έβλεπαν την συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μια προετοιμασία για τα πλέι οφ.

Έτσι από την μία είχαμε μια ομάδα που ναι μεν ήθελε τη νίκη αλλά δεν μπορούσε να παίξει επιθετικά κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο και από την άλλη είχαμε τους φιλοξενούμενους που φάνηκε πως ήθελαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, με συνέπεια το πρώτο μέρος να κυλήσει με μόλις από μία φάση για κάθε ομάδα και τίποτα περισσότερο.

Μόνο Πλατανιάς στο δεύτερο

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε, έχασε ευκαιρίες και βρέθηκε πολλές φορές στο να κερδίσει, ενώ στον αντίποδα οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς δεν έκαναν σχεδόν τίποτα στο διάστημα αυτό. Αρχικά στο 55' οι Χανιώτες βρέθηκαν δύο φορές κοντά στο 1-0, αλλά αρχικά ο Μιλούνοβιτς είδε τον Γλύκο να τον νικάει και εν συνεχεία ο Σελίν άθελά του έκοψε την μπάλα σε σουτ του Γουνδουλάκη ενώ αυτή έδειχνε να κατευθύνεται στα δίχτυα του «δικεφάλου».

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ροντρίγκες έχασε την μοναδική ευκαιρία της ομάδας του, όταν μόνος απέναντι από τον Κοκκαλά, έπιασε κακό σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 62' και πάλι ο Γλύκος νίκησε τον Γουνδουλάκη στο τετ α τετ στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν αλλά ως το τέλος της αναμέτρησης δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με τους φιλοξενούμενους απλά να δείχνουν πως περίμεναν να τελειώσει ο αγώνας και να αρχίσουν τα πλέι οφ.

MAN OF THE MATCH: Σε ένα ματς που δεν είχε τις πολλές φάσεις, όσες έγιναν τις... καθάρισε κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του και με την εμφάνισή του σήμερα να κερδίσει τον τίτλο του πολυτιμότερου.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Κάθετε μπαλιές, ευκαιρίες και ασταμάτητο τρέξιμο. Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Φανούρης Γουνδουλάκης ήταν εξαιρετικός και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο ήταν αδύναμος κρίκος. Χωρίς φάσεις, χωρίς ρυθμό, χωρίς νεύρο, χωρίς τίποτα, απλά το συγκεκριμένο διάστημα ο αγώνας έγινε γιατί έπρεπε να γίνει.

Η ΓΚΑΦΑ: Εννοείται πως δεν το ήθελε, αλλά όπως και να το κάνουμε όταν κόβεις το σουτ του συμπαίκτη σου την στιγμή που όπως όλα δείχνουν η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, είναι γκάφα και μάλιστα μεγάλη και την έκανε ο Σελίν.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Και να μην πληρωνόταν δεν θα έπρεπε να πει τίποτα ο Μάνταλος, σε ένα ματς που ίσως ήταν το πιο χαλαρό της καριέρας του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Το πρώτο μέρος έγινε για να γίνει. Στο δεύτερο είχαμε φάσεις, η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα και κάπως έτσι ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις, ενώ ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τα πλέι οφ, όπου σίγουρα αν θέλει να έχει ελπίδες για κάτι καλό θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα από ότι σήμερα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (Πάγκαλος 83'), Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς, Ανγκούλο (Τσουράκης 76'), Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς (Ράμος 67')

ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (Πέλκας 53'), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Κοροβέσης (Χαρίσης 91') και Μακ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα