Η Ρέιντζερς επέστρεψε! (vid)

Gazzetta team
Η Ρέιντζερς επέστρεψε! (vid)

bet365

H Ρέιντζερς επέστρεψε στην Premier, αλλά και στις νίκες των μεγάλων ραντεβού, αφού επικράτησε 7-6 στα πέναλτι (1-1 κ.α., 2-2 παρ.) της Σέλτικ και πέρασε στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου!

Ενα μεγάλο ντέρμπι, όπως ακριβώς απαιτεί η ιστορία των ραντεβού ανάμεσα στη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ! Ενα απίθανο ματς, με γκολ στην κανονική διάρκεια, στην παράταση και... θρίλερ στα πέναλτι, εκεί όπου «Τζερς» ήταν ουσιαστικοί και πήραν μια τεράστια πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου ( θα αντιμετωπίσουν τη Χιμπέρνιαν), ενώ έστειλαν και το δικό τους μήνυμα στη Σέλτικ! Ο Μίλερ άνοιξε το σκορ στο 16', όμως στο 50' ο Σβιατσένκο ισοφάρισε σε 1-1. Το ματς πήγε στην παράταση και ο ΜακΚέι στο 96' έδωσε το προβάδισμα στους Τζερς. Η Σέλτικ ανέβασε ρυθμό και δέκα λεπτά αργότερα ο Ρόγκιτς ισοφάρισε σε 2-2. Μάλιστα, θα μπορούσε να δώσει και προβάδισμα λίγο πριν το τέλος! Ο σκόρερ της Σέλτικ αποδείχθηκε... μοιραίος, αφού στη ρώσικη ρουλέτα έχασε το πέναλτι και η Ρέιντζερς με συνολικό σκορ 7-6 γιόρτασε μια τεράστια πρόκριση!

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Σουάρες σημειώσει το πρώτο γκολ στο Μπαρτσελόνα - Βαλένθια.


Rangers- 2 - 2 Celtic (5 - 4) - All Goals... από abuomarlive

 

Τελευταία Νέα