Με τέσσερα βραβεία στα ΕΒΓΕ!

Με τέσσερα βραβεία στα ΕΒΓΕ!

Gazzetta team
Με τέσσερα βραβεία στα ΕΒΓΕ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ εκπροσώπησε το ποδόσφαιρο στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) 2016, τα εγχώρια… Όσκαρ του design και κέρδισε τέσσερις κορυφαίες διακρίσεις.

Τα σάρωσε όλα! Ο ΠΑΟΚ ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) πήρε δύο βραβεία και δύο επαίνους σε μια εκδήλωση που αφορούσε το design. Και προφανώς ήταν μια δικαίωση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που τρέχουν την επίσημη ιστοσελίδα αλλά και το Toumba Magazine.

Πιο συγκεριμένα ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τέσσερις διακρίσεις.
ΕΒΓΕ ως καλύτερο λογότυπο για το επετειακό σήμα των 90 χρόνων
EBΓE ως καλύτερη ιστοσελίδα πληροφορίας για το paokfc.gr
Έπαινο για το Toumba Magazine στην κατηγορία «Περιοδικό»
Έπαινο για την εταιρική ταυτότητα των 90 χρόνων

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος των New Media, Παναγιώτης Αρωνιάδης τόνισε πως «Για τους περισσότερους εδώ μέσα μπορεί να φαντάζει οξύμωρο που μια ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται εδώ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε μια εκδήλωση που αφορά το Design» και συνέχισε λέγοντας ότι «πως το design, έτσι και το ποδόσφαιρο, όμως, αποτελούν μορφές τέχνης και προάγουν τον πολιτισμό. Ανεξαρτήτως όσων βλέπουμε να συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα λόγω διαφθοράς.

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια έχει ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να χτίσει μια καινούρια φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο. Ν’ αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε το άθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η προσπάθεια αυτή βρίσκει ανταπόκριση και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να στρέψουμε τα βλέμματα πάνω μας για τους σωστούς λόγους»

Στον ειδικό κατάλογο των ΕΒΓΕ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Αναντίρρητα, ένα fully responsive website που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, για την άψογη αισθητική του ακεραιότητα από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς επίσης και για την εύκολη αναζήτηση της πληροφορίας, παρόλο τον όγκο των πληροφοριών. Φιλικό προς τον χρήστη, μοντέρνο, λειτουργικό και με απόλυτη συνέπεια στην οπτική ταυτότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Ξεχωριστή θέση στον κατάλογο των νικητών είχε και το Toumba Magazine. Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ μόλις με την πρώτη συλλεκτική έκδοση για τα 90 χρόνια, διότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν δουλειές που κυκλοφόρησαν το 2015, πήρε ειδικό έπαινο στην κατηγορία περιοδικό.

Επίσης το logo των 90 χρόνων τιμήθηκε στη σχετική κατηγορία των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης. Μια ιδιαίτερη διάκριση τόσο για τον σύλλογο όσο και για το Beetroot Design Studio που είχε αναλάβει αυτό το project.

«Το λογότυπο κράτησε μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στον εκσυγχρονισμό και την ιστορία χωρίς να εμπεριέχει αλλαγές που ενδεχομένως θα ενοχλούσαν και θα αποδεικνύονταν λανθασμένες», μας είπε εκ μέρους των Beetroot – ένα από τα κορυφαία στούντιο στην Ελλάδα – ο Creative Director Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και συνέχισε: «Επιλέξαμε να κάνουμε έναν ήπιο εκσυγχρονισμό στο λογότυπο. Να φέρουμε την παράδοση και την ιστορία στο σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα