Μάλαγα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1 (vid)

Μάλαγα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1 (vid)

bet365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 1-0 την Μάλαγα στο «Ρσαλέδα» χάρη στο γκολ του Ραύλ Γκαρθία και έτσι ανέβηκεσ την 5η θέση της La Liga.

Σημαντική νίκη (0-1) πήρε η Αθλέτικ Μπιλμπάο εις βάρος της Μάλαγα και πλέον βλέπει την Ευρώπη να την... καλεί!

To πρώτο ημίχρονο στο «Ροσαλέδα» είχε φάσεις και ρυθμό αλλά έλειψε το γκολ.

Τα… πάντα τα είδαμε στo δεύτερο μέρος με την ομάδα του Βαλβέρδε να παίρνει τη νίκη και εκείνη του Γκάρθια να μην… θέλει ούτε τον βαθμό!

Στο 53’ ο Ραούλ Γκαρθία με το 5ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή νικώντας τον Αλμπεντόσα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Τσοπ πιάνει την κεφαλιά αλλά εκείνη σκάει πρώτο στ έδαφος και μετά καταλήγει στην αγκαλιά του Ιραϊθόθ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία απ’ όλες όμως ήρθε από τον Σάρλες στο 77’ όταν δύο φορές δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Τη μία ο Ιραϊθόθ τον νικάει στο τετ-α-τετ τους και στην εξέλιξη της φάσης ο Σαν Χοσέ πέφτει και μπλοκάρει τη νέα του προσπάθεια. Ο Βιγκέρα θα μπορούσε να κάνει το 0-2 στο 90' αλλά για ακόμη μια φορά έδειξε ότι δεν μπορεί να σκοράρει όταν απέναντι από τον Οτσόα πλάσαρε πάνω στον Μεξικανό.

Ετσι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε μια νίκη που την έφερε στην 5άδα με 54 βαθμούς. Η Θέλτα με 53 έμεινε 6η ύστερα από την ισοπαλία με την Μπέτις.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάλαγα: Οτσόα, Ουέλινγκτον, Αλμπεντόσα, Μιγκέλ Τόρες, Κάστροο, Ιγνάσιο Καμάτσο, Ρέθιο, Ανιόρ, Σάρλες, Τσοπ

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Σαν Χοσέ, Μπαλενθιάγκα, Μπόβεδα, Λέκουε, Γκουρπέγκι, Ραύλ Γκαρθία (80' Ετσέιτα), Ιτουράσπε, Μικέλ Ρίκο, Μουνιαίν (69' Μπενιάτ), Βιγκέρα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα