Λάτσιο - Έμπολι 2-0

Gazzetta team
Λάτσιο - Έμπολι 2-0

bet365

Η εμφανώς βελτιωμένη Λάτσιο επιβλήθηκε δίκαια με 2-0 της Έμπολι και διατηρεί τις ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Η αλλαγή στον πάγκο της Λάτσιο, με τον Ιντσάγκι να παίρνει τη θέση του Πιόλι, είχε ευεργετικές συνέπειες. Οι λατσιάλι επιβλήθηκαν δίκαια με 2-0 της Έμπολι στη Ρώμη και διατηρούν τις ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο ζωντανές μέσω της 6ης θέσης (προϋποθέτει η Γιουβέντους να κάνει το νταμπλ).

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καντρέβα στο 7’ και ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια. Η καλύτερα ευκαιρία για την Έμπολι στο πρώτο μέρος ήρθε με το μακρινό σουτ του Παρέδες στο 12’, πριν ο Κλόζε πλησιάσει στο 2-0 στο 38’ και τελικά το πετύχει ο Ονάζι στο 44’. Ο Νιγηριανός έπαιξε πανέμορφα το 1-2 με τον Γερμανό και νίκησε τον Πελαγκότι για το πρώτο του φετινό γκολ.

Οι πρωτευουσιάνοι είχαν τον έλεγχο στην επανάληψη, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κλόζε και Καντρέβα, ενώ στο τέλος χαλάρωσαν, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν. Οι παίκτες του Τζανπάολο, όμως, δεν έκαναν και πολλά, χάνοντας την πρώτη και μοναδική κλασική ευκαιρία με τον Σαπονάρα στο 83’, για να μείνει το 2-0 μέχρι το τέλος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα