Ακόμη ένα βήμα

Gazzetta team
Ακόμη ένα βήμα

bet365

Η Λέστερ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ και θέλει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Βαλένθια, ενώ η Λίβερπουλ αγωνίζεται στο Μπόρνμουθ.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για τη Λέστερ. Οι αλεπούδες υποδέχονται την επικίνδυνη Γουέστ Χαμ και θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο άσος είναι στο 1,95, ενώ το Χ2 στο 1,833 στη Sportingbet.gr.

Από εκεί και πέρα, η Λέστερ έχει κρατήσει το μηδέν στα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για την Premier League. Θα βρείτε το N/G στο 1,909 και το under στο 1,909. Οι αλεπούδες έχουν κερδίσει τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια τους με σκορ 1-0, επιλογή που πληρώνει 6,50, ενώ από τον περασμένο Νοέμβριο έχουν βρεθεί πίσω στο σκορ μόλις για 47’. Το να ανοίξουν το σκορ θα το βρείτε στο 1,65, ενώ το να έχουμε μονό σύνολο γκολ στο 1,90.

Στο άλλο παιχνίδι της Premier League, που διεξάγεται την ίδια ώρα η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι είναι με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση επί της Ντόρτμουντ, ενώ δεν έχουν χάσει ούτε μία φορά από τους αντιπάλους τους (6-2-0). Το διπλό πληρώνει 2,20 στη Sportingbet.gr. Αν η Λίβερπουλ, μάλιστα, τα καταφέρει, θα γίνει η πρώτη που κερδίζει σε 50 διαφορετικά στάδια στην Premier League.

Το αγαπημένο σημείο των κόκκινων στο ημίχρονο είναι η ισοπαλία, που έχει έρθει στα 20 από τα 31 τελευταία τους παιχνίδια, και είναι στο 2,15. Στα 5 τελευταία ματς της Μπόρνμουθ και στα 6 από τα 7 της Λίβερπουλ είχαμε over, επιλογή που θα βρείτε στο 1,909, ενώ αμφότερες οι ομάδες δέχονται γκολ στα 5 τελευταία τους ματς. Το G/G είναι στο 1,75.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Βαλένθια και θέλει να συνέλθει μετά τις απανωτές σφαλιάρες. Οι νυχτερίδες έχουν κερδίσει μόλις 1 από τα 17 τελευταία τους παιχνίδια με αντιπάλους τους μπλαουγκράνα, που με τη σειρά τους τρέχουν το χειρότερο αρνητικό σερί με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο στο πρωτάθλημα.

Θα βρείτε τον συνδυασμό του άσου με το over στο 1,35. Από εκεί και πέρα, στα 4 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στην La Liga είχαμε over 3,5, που πληρώνει 1,571. Ο Λιονέλ Μέσι έχει 10 γκολ στα τελευταία 9 παιχνίδια με την Βαλένθια και το να σκοράρει το πρώτο γκολ θα το βρείτε στο 3,40. Τέλος, ο διαιτητής Μπορμπαλάν έχει δείξει περισσότερες από 5,5 κίτρινες κάρτες στα 2 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδι, επιλογή που πληρώνει 1,80 στη Sportingbet.gr.

 

Τελευταία Νέα