Λέτο: «Είμαι μαχητής, ήρθα με μεγάλη όρεξη»!

Λέτο: «Είμαι μαχητής, ήρθα με μεγάλη όρεξη»!

Gazzetta team
Λέτο: «Είμαι μαχητής, ήρθα με μεγάλη όρεξη»!

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μίλησε για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, την φετινή και την επόμενη σεζόν και ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος πρέπει να πρωταγωνιστεί!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο στην κάμερα της NOVA:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του «τριφυλλιού»: «Είναι μία καλή αρχή. Έχω έρθει με μεγάλη όρεξη. Έχω την υποστήριξη των οπαδών μας και κοιτάζω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για το γεγονός πως οι οπαδοί «τραγουδούν» το όνομά του: «Είναι πολύ όμορφο να ακούς τους φιλάθλους να φωνάζουν το όνομά σου. Είναι ωραίο για κάθε παίκτη και φυσικά είναι ακόμα καλύτερο να ακούς το όνομά σου στην προθέρμανση, γιατί μπαίνεις με διαφορετική ψυχολογία στο ματς».

Για το αν θα χαρακτήριζε τον εαυτό του «μαχητή»: «Ναι, βεβαία. Ήταν μία μάχη και για κάθε δυσκολία ο άνθρωπος πρέπει να δίνει τη μάχη του. Πέρασα πολλές δυσκολίες, αλλά ελπίζω σε ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Πάντα πρέπει να δίνουμε μάχες».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι και τον... φόβο να μην αγωνιστεί ξανά: «Αρχικά με το ατύχημα είχα κάποιο φόβο και ειδικά με την επέμβαση. Ο γιατρός, όμως, μου είπε ότι τα δύσκολα πέρασαν. Με καθησύχασε και μου είπε ότι θα συνεχίσω να παίζω...»Για το μέλλον: «Το βασικό είναι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι οφ, τα οποία είναι σημαντικά για όλους. Του χρόνου είμαι αισιόδοξος ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ».

Για το αν νιώθει ηγέτης του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στον Παναθηναϊκού που μπορούν να παίξουν τον ρόλο του ηγέτη. Υπάρχουν και νεαροί παίκτες που δεν έχουν εμπειρία, οπότε οι μεγαλύτεροι θα πρέπει και οφείλουν να δείξουν τον δρόμο στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί ικανοί αρχηγοί στον Παναθηναϊκό και δεν μπορώ να πω ότι είμαι μόνο εγώ που μπορώ να παίξω αυτόν τον ρόλο».

Για τη νέα σεζόν και αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να τελειώσουμε καλά φέτος τις υποχρεώσεις μας. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να χτίσουμε μια καλή ομάδα, να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και να βάλουμε τις βάσεις για να συνεχίσουμε τη μάχη μας. Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντοτε να μάχεται».

Για τα play off και αν τα έχει ήδη στο μυαλό του: «Όχι, όχι. Έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Η ομάδα με τις νίκες ανεβαίνει. Μετά τον αγώνα της Κυριακής θα δούμε τα play off. Σημασία έχει η νίκη την Κυριακή, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να παίξουν παίκτες που θέλουν παιχνίδια έτσι ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη και μετά θα δούμε τα play off».

Για την προοπτική να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό: «Σκέφτομαι μόνο τον αγώνα της Κυριακής. Από εκεί και πέρα, είμαι χαρούμενος με το συμβόλαιο που έχω υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω στον Παναθηναϊκό κάθε Κυριακή και τα άλλα έπονται».

Για το αν έχει προχωρήσει τα μαθήματα ελληνικών του: «Ναι, είναι αλήθεια. Λίγα μαθήματα έχω κάνει, βελτιώνομαι. Είναι δύσκολα τα ελληνικά, αλλά νομίζω πως τα πάω καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα