Παρί Σεν Ζερμέν - Καέν 6-0

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Καέν 6-0

bet365

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Σίτι στο Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε 6-0 την Καέν στο Parc des Princes.

Σίγουρα δεν θα υπάρχει οπαδός της Παρί που να χάρηκε με την ψυχή του τη νίκη επί της Καέν. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν έκανε πλάκα στην 9η ομάδα της Ligue1, όμως αυτή τη νίκη δεν μπορεί να αποτελέσει γιατρικό για την απώλεια της ευκαιρίας να φτάσουν οι κυρίαρχοι του γαλλικού πρωταθλήματος στους «4» του Champions League.

Μόλις στο 12' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με το δυνατό σουτ του Ιμπραΐμοβιτς εκτός περιοχής και αφού ο Καβάνι έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ζλάταν γύρισε μέσα στην περιοχή και έδωσε στον Ματουιντί, ο οποίος τελείωσε πειστικά τη φάση για το 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, ακολούθησαν ακόμα τέσσερα γκολ για την Παρί. Στο 49' Ιμπραΐμοβιτς και Ματουιντί συνδυάστηκαν και ο Καβάνο σκόραρε στην κενή στία (3-0) και τρία λεπτά αργότερα από πάσα του Ζλάταν ο Ντι Μαρία έφυγε στην κόντρα και τελείωσε τη φάση με καταπληκτική λόμπα (4-0).

Στο 56' ο ίδιος ο Ιμπρα έκανε το 5-0 με τελείωμα με-τη-μία μετά τη σέντρα του Κουρζάβα από αριστερά και στο 76' ο Καβάνι έδωσε στον Μάξουελ που είχε ακολουθήσει τη φάση και πλάσαρε για το τελικό 6-0. Ο Ζλάταν έφτασε τα 32 γκολ φέτος στην Ligue1, επίδοση που είναι η καλύτερη της καριέρας του σε επίπεδο πρωταθλήματος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα