Ανθοδέσμη και ενός λεπτού σιγή για τον Αντεφέμι

Νίκος Τσιώκος
Ανθοδέσμη και ενός λεπτού σιγή για τον Αντεφέμι

bet365

Ανθοδέσμη θα καταθέσει η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ολουμπάγιο Αντεφέμι.

Πέντε χρόνια από τον άδικο χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι συμπληρώνονται τη Δευτέρα (18/4), με τον Νιγηριανό άσο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο στις 18 Απριλίου 2011, και η Ξάνθη θα τιμήσει τη μνήμη του.

Η ακριτική ΠΑΕ θα καταθέσει ανθοδέσμη πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια και εν συνεχεία θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Στο αγωνιστικό σκέλος η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση το Σάββατο (16/4), με τους ποδοσφαιριστές της Σκόντα να δουλεύουν στην τακτική και στις στατικές φάσεις.

Με το πέρας αυτής, το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου, Le Chalet, ενώ σε ό,τι αφορά την αποστολή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα την ανακοινώσει την Κυριακή (17/4) λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Πάντως, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Χρήστο Λισγάρα, ο οποίος παρέμεινε εκτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα