Βλέπει... φως με Ζιλμπέρτο!

Βλέπει... φως με Ζιλμπέρτο!

Βλέπει... φως με Ζιλμπέρτο!

Οι καθημερινές επαφές των στελεχών του Παναθηναϊκού κάμπτουν τις αντιστάσεις του Ζιλμπέρτο Σίλβα για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Δεν έχει φιξαριστεί ραντεβού.  

Ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό του στα πλέι-οφ αλλά εδώ και καιρό σχεδιάζει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία θέλει να προσθέσει σε ηγετικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεχωρίσει τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο ως τον νούμερο ένα υποψήφιο για την θέση του τεχνικού διευθυντή, σε τόσο μεγάλο βαθμό που αν ο Βραζιλιάνος δεν πει το «ναι», φαντάζει πιθανό να μην καλυφθεί η θέση και να συνεχίσει εν λευκώ ο Αντρέα Στραματσόνι.

Η περίπτωση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, εξαιτίας των δραστηριοτήτών του στην Βραζιλία, είναι αρκετά δύσκολη.Αυτό έχει γνωστό εξ 'αρχής! Σχεδόν καθημερινά, όμως, τα στελέχη της διοίκησης του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε επαφή με τον σπουδαίο άσο του παρελθόντος και όσο η συζητήση προχωράει, τόσο περισσότερο... φως βλέπουν στο τούνελ των συζητήσεων! Ξέχωρα από τις αναρτήσεις του «Ζιλ» στο facebook που αποδεικνύουν την μεγάλη του αγάπη για τον σύλλογο, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον να στήσει το δικό του πρότζεκτ στην Αθήνα και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Το επόμενο δεκαήμερο είναι καθοριστικής σημασίας για το αν ο Ζιλμπέρτο πει το «ναι» ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει φιξαριστεί ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές...

Best of internet