Κέρκυρα - ΑΕΛ 0-0

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα - ΑΕΛ 0-0

bet365

Σε ένα... σβηστό ματς, Κέρκυρα και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 και ουσιαστικά ετοιμάζονται παρέα να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα!

Σε ένα άσχημο παιχνίδι που βόλευε και τις δύο ομάδες η ισοπαλία, Κέρκυρα και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 και συνέχισαν να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία!

Η Κέρκυρα από τα πρώτα λεπτά έδειξε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως τόσο εκείνη όσο και η ΑΕΛ κοίταζαν πρώτα την άμυνά τους. Η πρώτη ευκαιρία στο ματς όμως, ήταν για τους «βυσσινί». Εκτέλεση φάουλ του Ναγιάρ από καλό σημείο στο 12', η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

Οι Φαίακες, απάντησαν στο 14', όταν ο Ζορμπάς βρήκε τον Βενέτη που με προβολή λίγο έλλειψε να κάνει το 1-0. Με την Κέρκυρα να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο και μετά το πρώτο μισάωρο, η ΑΕΛ ήταν πάλι αυτή που έφτασε μια ανάσα από το 0-1, αλλά ο Κουτζαβασίλης είπε «όχι» στον Κουτσιανικούλη στο 33', σε μια φάση που επόπτης είχε δείξει, λανθασμένα, οφσάιντ.

Μεγάλη ευκαιρία είχε και η Κέρκυρα στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Κόντος με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, έστειλε την μπάλα λίγο έξω στο 38'. Στη συνέχεια, ένα φάουλ και ένα σουτ του Χιντζίδη δεν ανησύχησαν τον Ξενοδόχοβ, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες και στις δύο εστίες. Τόσο η ΑΕΛ, όσο και η Κέρκυρα, δεν μπορούσε να πλησιάσει εύκολα την αντίπαλη περιοχή. Την μεγάλη ευκαιρία την είχαν οι Φαίακες στο 73', όταν ο Ζορμπάς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπανούσης λίγο έλειψε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 78', είχαμε την φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στην αναμέτρηση. Η Κέρκυρα στο 77' είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της και ένα λεπτό αργότερα, ο Κουτζαβασίλης πήγε άσχημα στον Βαρέλα και είδε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του για 12 λεπτά με παίκτη λιγότερο και χωρίς τερματοφύλακα! Ο Τριαντάφυλλος που ήταν στον πάγκο δεν μπορούσε να μπει και έτσι κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Ντουαλά γράφοντας και δύο επεμβάσεις!

Τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και Κέρκυρα και ΑΕΛ ετοιμάζονται... παρέα να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα τη νέα σεζόν!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα